Schiet jij in de roos?

Boogschieten

Daag je familie, vrienden of collega’s uit voor een wedstrijdje boogschieten. Ben jij degene met de beste concentratie, het scherpste oog en de stalen zenuwen? En heb je altijd al een spel willen spelen dat meer dan 10.000 jaar oud is? Ga dan deze uitdaging aan en test jezelf!

 

Boogschiet workshop

Boogschiet workshop

  • Boogschiet materiaal
  • Professionele begeleider
  • Bolderkar met een hapje en drankje!
Boek je boog en pijlen!
Boogschieten en beer & bites

Boogschieten en beer & bites

Hoe moet je omgaan met een handboog? Onze professionele handboogschutter weet het! Hij leert je de fijne kneepjes van het vak. Deze leuke spannende competitie onder het genot van een hapje en drankje kun je nu boeken. Is de wedstrijd afgelopen dan borrel je gezellig na op ons overdekte terras of veranda.

Boogschieten & barbecuen

Boogschieten & barbecuen

Wil jij graag je collega's, vrienden of familieleden uitdagen voor een boogschietcompetitie en dit afronden met een heerlijke barbecue? Dan hebben wij voor jou het boogschiet & barbecue arrangement. Test eerst je vaardigheid en je winnaarsmentaliteit en geniet als afsluiting van een heerlijke barbecue!

E-Puch & Boogschieten

E-Puch & Boogschieten

Twente ontdekken per voertuig en daarna als afsluiter een competitie aangaan met je vrienden of collega's? Wie wil dat nu niet! Wij hebben de hippe retro E-Puch in combinatie met het boogschieten voor je. Ontdek Twente op meest groene manier. Zit je ritje erop? Dan boogschieten maar! Ben jij de Robin Hood die wij zoeken?

Stuur ons een bericht via WhatsApp