All you can do

All you can do

Ontvangst met koffie/thee en krentenwegge
Beschikking over alle voertuigen (3 uur)
Deelname aan verschillende activiteiten
Open bar (6 uur)
Barbecue of Pizza's of Pannenkoeken

Boek nu

Vanaf € 82,75 p.p.

Keuze stress!

Kun je niet kiezen uit onze arrangementen? Geen probleem! Met dit all you can do arrangement kun je gebruik maken van àl onze voertuigen en van verschillende activiteiten. Geniet de hele dag van onbeperkt drankjes en sluit daarna ook nog eens af met een heerlijke barbecue of vers gebakken Pizza’s. Komt dat eens goed uit!

Het ontvangst

Je wordt allereerst bij Actief Twente ontvangen met koffie/thee en Twentse krentenwegge. Neem hiervoor plaats op een van onze terrassen of de veranda en werp vast een blik op het ruime assortiment voertuigen die al voor jullie klaar staan! Na het ontvangst zal er een uitleg volgen en kan de dag écht beginnen. Weet jij al waar je mee gaat beginnen?

All you can do – de activiteiten

Gedurende de hele dag kun je onbeperkt gebruik maken van onze voertuigen, waarbij natuurlijk ook de routes al voor je klaarliggen. Ga je allereerst op pad met een e-chopper of een scooter? En probeer je daarna met z’n vieren de familiefiets uit? Voor de sportievelingen staan ook onze mountainbikes en kickbikes klaar om de natuur in te gaan. Met keuze uit ruim 700 voertuigen is er voor ieder wat wils, dus ook voor jou! Tevens kun je tussen de ritten door deelnemen aan verschillende activiteiten die we op onze thuislocatie Actief Twente aanbieden. Wat is er allemaal te doen…

Voertuigen:

Activiteiten:

Het diner

Natuurlijk is de bar de gehele dag geopend voor een drankje, wij noemen dat een Open Bar. Het betekent vooral dat je geen dorst hoeft te hebben deze dag! Na afloop van de activiteiten wordt het de hoogste tijd om te gaan eten, want jullie zullen vast honger hebben gekregen van al dat bezig zijn! Ook hier hebben jullie de keuze. Gaan jullie voor de barbecue, of mag Fabio de Pizzabakker voor jullie aan de slag of kiezen jullie voor onbeperkt pannenkoeken eten? Wat je ook voor jullie groep kiest, jullie kunnen op de veranda gaan genieten en de dag daarmee goed afsluiten! Je kunt bij het plaatsen van je boeking doorgeven wat jullie keuze is:

All you can do = GENIETEN!

Ervaringen van bezoekers

Top geregeld voor een groep van +/- 125 personen

Afgelopen maandag personeelsfeest gehouden bij actief twente, ontvangst met koffie en heerlijke verse krentewegge, vervolgens keuze uit een heel aantal… + lees meer

- Bebovloeren uit Vriezenveen
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

Arrangement informatie:
– Dit arrangement neemt ongeveer 6,5 uur in beslag
– Jullie kunnen de hele dag gebruik maken van de voertuigen en deelnemen aan verschillende activiteiten
– De dinerkeuze geldt voor de hele groep
– Dit arrangement is boekbaar vanaf 50 personen
– Dit arrangement is alleen mogelijk op onze locatie in Beuningen

Niet vergeten:
– Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs wanneer je op een e-chopper, e-puch of scooter wilt rijden.

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online.
NB: De boeking voor het pannenkoeken eten of Italiaanse Pizza’s is onder voorbehoud van de beschikbaarheid, wij informeren je hier zo snel mogelijk over.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp