TukTuk (Piaggio Ape)

Highlights

  • Goede uitleg bij vertrek
  • WA-verzekering
  • Zitplek voor 3 personen
  • Snelheid van 45 km/u
  • Meerdere Tuktuk's beschikbaar
  • Mooiste Routes In Twente
  • Reserveer Direct Online

Boek nu vanaf

€ 50,-

Scheur met je eigen tuktuk door Twente. Welkom bij het ultieme avontuur in Twente. Rij kris kras van De Lutte naar Ootmarsum en verken de mooiste plekjes op een spectaculaire manier. Sleur je beste vriend, vriendin, zus, broer of wie dan ook mee en ga op pad!

Birgit uit -

Wij hebben de Tuktuk gehuurd (voor 4 uur) en dankzij een leuke route van Actief Twente een heel leuke dag gehad! Zeker een aanrader. Verder goede service, gastvrije mensen en alles netjes en goed geregeld. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!
+ Lees meer

Patty uit Hengelo

Gisteren met 3 Tuktuk’s op pad geweest. We hebben erg gelachen en eigenlijk was 2 uur te kort. Echt een aanrader!
+ Lees meer

Nathalie uit Borne

We hebben met mijn neefjes en nichtjes (18 jaar en ouder) tuk tuk gereden. Ontzettend veel lol gehad en kunnen het iedereen aanraden!
+ Lees meer

Erna uit Nordhorn

War wieder super schön👍👍👍👍
+ Lees meer

Hans uit Spijkenisse

Een bijzondere ervaring. Rijden in een echte tuk tuk. Schakelen of je weer een oude brommer rijdt. Via de Komoot app de Hooidijk route iets verbouwd en gaan-met-die-banaan; nou tuk tuk, dus. Fietsers en wandelaars zwaaiden lachend. Wij toeterden! De Hooidijk route is een aanrader. Vanaf Actief Twente, via Rossum, Weerselo en Agelo, naar Ootmarsum en daar de originele route opgepakt, via Springendal en Tiggele. De wegwerkzaamheden weerhield ons er niet van, om de route af te maken. Gewoon even het fietspad pakken! Geweldig en tot slot afgerond met een bakkie pleur. Onderweg de meegenomen picknickmand geplunderd. Heerlijk. Een aanrader. Bedankt, aan Team Actief Twente.
+ Lees meer

Leusenkamp uit Hengelo

Voor de verjaardag van opa die 85 was geworden hadden we een leuke dagje uit georganiseerd. In de middag gingen we met opa en kinderen en kleinkinderen met 4 tuktuks op pad. Super leuk maar je rijdt er niet zomaar even in weg. Het vraagt best nog even oefenen in het begin. Schakelen ging in alle tuktuks zeer moeizaam. Na ongeveer een half uur gaf 1 van de tuktuks er de brui aan. Hij kon niet meer harder dan 15 a 20 km per uur waardoor we de rest van de middag continu op de laatste moesten wachten. Dit was wel vervelend maar ondanks dat hebben we wel plezier gehad. Bij terugkomst hebben we het euvel gemeld en de tuktuk werd getest en bleek inderdaad kapot. Om het goed te maken met ons kregen we allemaal een gratis drankje aangeboden. Dat werd dus netjes opgelost. Maar het weer was geweldig en de lol was er ondanks alles niet minder om. Het bedrijf is schitterend gelegen en straalt professionaliteit uit en ze bieden nog veel meer leuke activiteiten aan dus voor een volgende keer zouden we hier absoluut weer boeken.
+ Lees meer

Emiel ten Broeke uit Vroomshoop

Super leuk om te doen met een mooie route
+ Lees meer

donald verhoef uit ede

Wij hebben al vaak voertuigen gehuurd deze keer een TukTuk in verband met de verjaardag van mijn vrouw. Dit is echt een fantastische ervaring zelfs als het regent. Zoals we gewend zijn weer een perfecte service gekregen. Je moet wel even wennen dat je niet op een fietspad mag rijden en dat je ook geen 45 gaat rijden op een 80km weg want dat stellen andere weggebruikers niet op prijs. De omgeving is ook perfect om even gezellig te stoppen en iets te drinken en/of eten. Denk bijvoorbeeld aan de Lutte of Denekamp. Al met al ondanks de regen een zeer geslaagde dag.
+ Lees meer

Reserveer direct!

Boek je Tuk Tuk eenvoudig online.

Boek direct

Vergelijkbare arrangementen

Foto Contest

Foto Contest

3...2...1... en de tijd gaat in! Race in deze Foto Contest tegen de klok en maak zoveel mogelijk polaroidfoto's na! Even geen mobieltjes, geen socials en geen internet nodig. Gewoon ouderwets speurwerk!

Mysterie van de schatkist

Mysterie van de schatkist

Ben jij de speurneus die van raadsels en puzzels houdt? Dan is het mysterie van de schatkist echt iets voor jou. Pak je schatkaart, routeboek en schepje en los de raadsels en puzzels op. Kun jij de code kraken om de schatkist te openen? Vast wel!

Boek nu

€ 12,50

Meer informatie
Autopuzzeltocht Duitsland

Autopuzzeltocht Duitsland

Stap in je auto en ontdek de omgeving van Twente en Duitsland met deze ouderwets gezellige autopuzzeltocht. Het bolletjes pijltjes systeem navigeert je over kleine smalle weggetjes en langs mooie bezienswaardigheden. Dit 4 uur durende arrangement is perfect voor alle weersomstandigheden en tovert een glimlach op je gezicht.

Boek nu

€ 39,00

Meer informatie
Arrangement fietstour Alte Kanalallee Naturtour

Arrangement fietstour Alte Kanalallee Naturtour

Het arrangement "Alte Kanalallee Naturtour" is een prachtige fietsroute van 44 kilometer die door Twente en Duitsland gaat. Het arrangement is inclusief een ontvangst met koffie en krentenwegge, e-bike, routekaart en een bezoek aan de beste ijsmaker van Europa; De IJskuip in Denekamp.

Boek nu

€ 37,00

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp