Tuk Tuk (Piaggio Ape)

Arrangement inclusief

  • Goede uitleg bij vertrek
  • WA-verzekering
  • Zitplek voor 3 volwassenen
  • Snelheid van 45 km/u

Boek nu vanaf

€ 50,- per voertuig

De tuk tuk, een super leuk voertuig om een dagje mee te toeren. Wist jij dat de tuk tuk (ook wel toektoek genoemd) vooral in Thailand en de Afrikaanse landen als vervoermiddel gebruikt wordt? Hoe leuk is het dan, dat je dit ook bij Actief Twente kunt huren.

Emiel ten Broeke uit Vroomshoop

Super leuk om te doen met een mooie route
+ Lees meer

donald verhoef uit ede

Wij hebben al vaak voertuigen gehuurd deze keer een TukTuk in verband met de verjaardag van mijn vrouw. Dit is echt een fantastische ervaring zelfs als het regent. Zoals we gewend zijn weer een perfecte service gekregen. Je moet wel even wennen dat je niet op een fietspad mag rijden en dat je ook geen 45 gaat rijden op een 80km weg want dat stellen andere weggebruikers niet op prijs. De omgeving is ook perfect om even gezellig te stoppen en iets te drinken en/of eten. Denk bijvoorbeeld aan de Lutte of Denekamp. Al met al ondanks de regen een zeer geslaagde dag.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Boek je Tuk Tuk eenvoudig online.

Hoe lang willen jullie op pad?

2 uur 3 uur 4 uur

Vergelijkbare arrangementen

Jeu de boules kidsparty 🎉

Jeu de boules kidsparty 🎉

Er is er één jarig, hoera, hoera... Moet je een kinderfeestje organiseren? Wij hebben de jeu de boules Kidsparty! Een geheel verzorgd actief uitje waar je alleen maar lachende gezichten gaat zien!

Boek nu

€ 12,50

Meer informatie
Indoor jeu de boules baan

Indoor jeu de boules baan

Jeu de boules! Een leuk uitje voor jong en oud. Kom gezellig langs met z'n allen en gooi die ballen. WEES WELKOM! SOIS LE BIENVENU!

Boek nu

Vanaf € 18,50

Meer informatie
Spooktocht Casper het Spookje 👻

Spooktocht Casper het Spookje 👻

👻 Ben jij avontuurlijk en niet bang voor spoken? Wil jij dan Casper het Spookje helpen? Je krijgt van ons een kleurige lampion mee zodat je Casper makkelijk kunt vinden. Deze wandeltocht gaat door het bos en is het leukst om in het donker te doen. Na afloop hebben wij een kampvuur voor jullie met chocolademelk en marshmallows.

Boek nu

€ 12,50

Meer informatie
Autorally Duitsland

Autorally Duitsland

Ja ja Sie fahren nach Deutschland 🇧🇪. Deze leuke autorally brengt je op de mooiste plekjes. Heerlijk rondtoeren, opdrachten maken en genieten van de omgeving. Vergeet niet om af en toe te stoppen voor een wandeling of een heerlijke kop koffie. Succes gegarandeerd!

Boek nu

€ 39,00

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp