Tuk Tuk (Piaggio Ape)

Arrangement inclusief

  • Goede uitleg bij vertrek
  • WA-verzekering
  • Zitplek voor 3 volwassenen
  • Snelheid van 45 km/u

Boek nu vanaf

€ 50,-

De tuk tuk, een super leuk voertuig om een dagje mee te toeren. Wist jij dat de tuk tuk (ook wel toektoek genoemd) vooral in Thailand en de Afrikaanse landen als vervoermiddel gebruikt wordt? Hoe leuk is het dan, dat je dit ook bij Actief Twente kunt huren.

Hans uit Spijkenisse

Een bijzondere ervaring. Rijden in een echte tuk tuk. Schakelen of je weer een oude brommer rijdt. Via de Komoot app de Hooidijk route iets verbouwd en gaan-met-die-banaan; nou tuk tuk, dus. Fietsers en wandelaars zwaaiden lachend. Wij toeterden! De Hooidijk route is een aanrader. Vanaf Actief Twente, via Rossum, Weerselo en Agelo, naar Ootmarsum en daar de originele route opgepakt, via Springendal en Tiggele. De wegwerkzaamheden weerhield ons er niet van, om de route af te maken. Gewoon even het fietspad pakken! Geweldig en tot slot afgerond met een bakkie pleur. Onderweg de meegenomen picknickmand geplunderd. Heerlijk. Een aanrader. Bedankt, aan Team Actief Twente.
+ Lees meer

Leusenkamp uit Hengelo

Voor de verjaardag van opa die 85 was geworden hadden we een leuke dagje uit georganiseerd. In de middag gingen we met opa en kinderen en kleinkinderen met 4 tuktuks op pad. Super leuk maar je rijdt er niet zomaar even in weg. Het vraagt best nog even oefenen in het begin. Schakelen ging in alle tuktuks zeer moeizaam. Na ongeveer een half uur gaf 1 van de tuktuks er de brui aan. Hij kon niet meer harder dan 15 a 20 km per uur waardoor we de rest van de middag continu op de laatste moesten wachten. Dit was wel vervelend maar ondanks dat hebben we wel plezier gehad. Bij terugkomst hebben we het euvel gemeld en de tuktuk werd getest en bleek inderdaad kapot. Om het goed te maken met ons kregen we allemaal een gratis drankje aangeboden. Dat werd dus netjes opgelost. Maar het weer was geweldig en de lol was er ondanks alles niet minder om. Het bedrijf is schitterend gelegen en straalt professionaliteit uit en ze bieden nog veel meer leuke activiteiten aan dus voor een volgende keer zouden we hier absoluut weer boeken.
+ Lees meer

Emiel ten Broeke uit Vroomshoop

Super leuk om te doen met een mooie route
+ Lees meer

donald verhoef uit ede

Wij hebben al vaak voertuigen gehuurd deze keer een TukTuk in verband met de verjaardag van mijn vrouw. Dit is echt een fantastische ervaring zelfs als het regent. Zoals we gewend zijn weer een perfecte service gekregen. Je moet wel even wennen dat je niet op een fietspad mag rijden en dat je ook geen 45 gaat rijden op een 80km weg want dat stellen andere weggebruikers niet op prijs. De omgeving is ook perfect om even gezellig te stoppen en iets te drinken en/of eten. Denk bijvoorbeeld aan de Lutte of Denekamp. Al met al ondanks de regen een zeer geslaagde dag.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Boek je Tuk Tuk eenvoudig online.

Hoe lang willen jullie op pad?

2 uur 3 uur 4 uur

daghuur

Vergelijkbare arrangementen

Sup board huur

Sup board huur

Nieuw!!! Huur je sup board bij Actief Twente en ga een dagje suppen. De rage van dit moment en oooooh zo leuk om te doen. Met wie ga jij suppen?

Boek nu

35,00 per dag

Meer informatie
Spooktocht Casper het Spookje 👻

Spooktocht Casper het Spookje 👻

De leukste en spannendste spooktocht in Twente. Met je eigen lampion door het donkere bos wandelen.

Boek nu

€ 17,00

Meer informatie
Halloween tocht Singraven 👻🕸️

Halloween tocht Singraven 👻🕸️

👻 Een spannende spooktocht in Twente? Met een lampion door het donkere bos wandelen? En nadien lekker genieten rond het kampvuur met warme chocomelk en marshmallows? Dan ben je hier op het goede adres! Lees snel verder. 👻

Boek nu

€ 17,00

Meer informatie
Autorally Duitsland

Autorally Duitsland

Ja ja Sie fahren nach Deutschland🇩🇪. Deze leuke autorally brengt je op de mooiste plekjes. Heerlijk rondtoeren, opdrachten maken en genieten van de omgeving.

Boek nu

€ 39,00

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp