Tuk Tuk’s laten bezorgen

Highlights

  • Bezorgen op elke locatie in Nederland en Duitsland
  • Meerdere tuk tuk's beschikbaar
  • Zitplek voor 3 personen
  • WA-verzekering

Boek nu vanaf

prijs op aanvraag

Zet een tuk tuk in tijdens je bruiloft of als promotiemiddel op een beurs. De tuk tuk is een echte eyecatcher en zorgt voor een hoge attentiewaarde.

Sinterklaascommissie stadshagen uit Zwolle

Zaterdag een leuke ervaring gehad met Sinterklaas intocht in Stadshagen Zwolle. Sinterklaas werdt vervoerd in een open tuk tuk waar hij goed opviel. Hij heeft een leuke middag gehad. Tuk Tuk was mooi op tijd gebracht en er werd netjes aan de tuk tuk Piet uit gelegd hoe alle werkte ter plaatse maar ook tijdens een proefritje. Wij zijn zeer tevreden over het geheel.
+ Lees meer

Vergelijkbare arrangementen

Chopper & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Chopper & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Toer op je chopper door het mooie Twentse landschap. Halverwege je tocht stop je bij een bierbrouwerij voor een rondleiding. Leer hoe de verschillende ingrediënten en technieken worden gebruikt. Na je rondleiding en toertocht ontvangen we je bij Actief voor een gezellige naborrel.

Boek nu

€ 61,75

Meer informatie
Fiets & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Fiets & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

De fiets is gekozen. Je tocht naar Ootmarsum kan beginnen voor een rondleiding bij Othmar Bierbrouwerij. Tijdens de tour leer je hoe de verschillende ingrediënten en technieken worden gebruikt. En dit alles onder het genot van een heerlijk proefglaasje Othmar Pilsner.

Boek nu

€ 41,75 p.p.

Meer informatie
Build Your Burger & Voertuig Naar Keuze

Build Your Burger & Voertuig Naar Keuze

Op zoek naar het lekkerste uitje met eten? Zoek niet verder? Met het build your burger arrangement maak je de lekkerste hamburgers ooit. Vooraf toer je een straatje om en daarna ga je genieten van een ultieme mix van vlees en toppings. Loopt het water jou al in de mond?

Boek nu

51,25

Meer informatie
Pizza DIY & Voertuig Naar Keuze

Pizza DIY & Voertuig Naar Keuze

Fan van Italië? Dan is dit arrangement iets voor jou. Je gaat een leuke tocht maken op één van onze voertuigen. Kies je voor de echte Italiaanse scooter of toch iets anders. De keuze is aan jou. Na de tocht mag je zelf actief bezig gaan en leer je van een ervaren persoon hoe je je eigen pizza maakt.

Boek nu

53,-

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp