Bagagetransport

Bagagetransport

Ben je op zoek naar bagagetransport tijdens je vakantie in Twente? Dan boek je de bagagetransport van Actief Twente. Jij kunt ondertussen genieten van de schilderachtige landschappen en charmante dorpjes zonder de belemmering van zware bagage. En wij zorgen dat je fiets- of wandelavontuur in Twente daardoor nog aangenamer wordt.

Hoe werkt de bagagetransport tijdens je vakantie?

Hoe werkt de bagagetransport tijdens je vakantie?

Dat is eenvoudig! Je geeft je bagage aan ons en wij zorgen ervoor dat deze veilig en op tijd naar je volgende bestemming wordt gebracht. Of je nu van plan bent om meerdere dagen te fietsen of wandelen of je gaat van accommodatie naar accommodatie, wij vervoeren jouw bagage.

Veilig transport van je bagage in Overijssel

Met onze service geniet je van talloze voordelen. Ten eerste zorgen wij voor het gemak en comfort tijdens jouw tocht. Je hoeft niet langer te sjouwen met zware rugzakken of je zorgen te maken over de logistiek van de bagage. Onze ervaren bezorgers halen je bagage op bij je accommodatie en leveren deze veilig af bij de volgende verblijfplaats, zodat de tocht zonder zorgen kan worden voortgezet.

Individueel of groep? Ongelimiteerde oplossingen

Ten tweede bieden wij flexibiliteit. Of je nu alleen op pad gaat, met een groep of met je gezin, wij passen ons aan jouw behoefte aan. Zo kun je de tochten vrij plannen, want de bagage wordt veilig vervoerd en ligt al op de gewenste bestemming.

Kosten bagagetransport tijdens je vakantie

Wat berekenen wij voor bagagetransport tijdens je vakantie?

  • Voor elke transportbeweging worden kosten berekend
  • De bagage moet voor 09.00 uur klaar staan bij de receptie
  • Wij zorgen ervoor dat de bagage uiterlijk om 19:00 uur afgeleverd wordt bij de volgende accommodatie
  • Kosten vanaf € 12,50 per bagagestuk (max 15 kg)

Neem contact op voor de mogelijkheden

Neem vandaag nog contact met ons op en laat je bagage netjes vervoeren. Zo kun je altijd onbezorgd genieten van een vakantie in het prachtige Twente.

Kies je voor comfort en gemak? Dan kies je voor de bagagetransport service van Actief Twente.

 

Stuur ons een bericht via WhatsApp