Met je auto op Pad? Wij hebben dé autorally voor je!

Welke rally kies jij?

Auto Rally 🚗

Wat gaan we doen vandaag? Een veel gestelde vraag! Kies voor een uitje met de auto. Altijd weather proof. Onze autorally’s leiden je door Twente of Duitsland en via het routeboek van Actief Twente kom je al puzzelend langs de mooiste bezienswaardigheden. De rally’s zijn geschikt voor jong en oud.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt?

Check hieronder onze autorally's!

Twente toerrally

Twente toerrally

Ontdek de plaatsen Ootmarsum Vasse en Tubbergen

Laat je verrassen tijdens de Twente toerrally. Deze 90 kilometer lange rally leidt je langs de mooiste plekjes van Noord Twente. Al puzzelend zie je het mooie landschap aan je voorbij gaan, maar vergeet af en toe niet om even uit te stappen. Vele bezienswaardigheden zijn een fotomoment zeker waard of pak een terrasje om een heerlijke kop koffie of thee te drinken. Het perfecte uitje voor een regenachtige dag en geschikt voor jong en oud. Wil je dit uitje met de kinderen doen, dan hebben wij uiteraard de kidsbijlage.

Duitsland toerrally

Duitsland toerrally

Ontdek het Slot Bad Bentheim en de binnenlanden van Duitsland

Deze 60 kilometer lange rallytoer leid je naar ons buurland Duitsland. Al puzzelend rijd je naar Duitsland waar je het mooie kasteel Bad Bentheim kunt bewonderen. Een leuk dagvullend programmae voor jong en oud. Ga je met je kinderen vraag dan naar de kidsbijlage.

Slecht weer? Maar zin in iets anders?

Slecht weer? Maar zin in iets anders?

Heb je net zin in iets anders dan de autorally? Dat kan ook! Kijk hier onze slecht weer/binnen alternatieven!

Bekijk hier de water-proof uitjes
Stuur ons een bericht via WhatsApp