Autopuzzeltocht Duitsland

Autopuzzeltocht Duitsland

Ontvangst met Koffie/Thee/Ranja
Doosje autodrop
Roadbook
Extra bij te boeken de kidsbox
Opdrachten voor onderweg
4 uur durende autopuzzeltocht
Goed gevulde Picknickmand
Elk gewenst moment te boeken
Route is 70 km
Navigatie via bolletjes-pijltjes systeem

Stap in je auto en ontdek de omgeving van Twente en Duitsland met deze ouderwets gezellige autopuzzeltocht. Het bolletjes pijltjes systeem navigeert je over kleine smalle weggetjes en langs mooie bezienswaardigheden. Dit 4 uur durende arrangement is perfect voor alle weersomstandigheden en tovert een glimlach op je gezicht.

De autopuzzeltocht

De ontvangst is bij Actief Twente met een kop koffie/thee of ranja.  Vervolgens krijg je van een medewerker het autoroadbook inclusief de puzzel- en spelopdrachten. Er wordt uitleg gegeven over de route en voor onderweg is er een goed gevulde picknickmand. Hierna kun je op pad met je eigen auto en kan de autorally starten. Zijn er kinderen aanwezig, boek dan de kidsbox er bij.

De Route

De route is 70 kilometer lang en navigeert je door Twente en Duitsland. Hij zit boordevol leuke pauze momenten en bezienswaardigheden.  Hieronder enkele tips:

 

Picknickmand voor onderweg

Je arrangement bevat tevens een picknickmand met een luxe Italiaanse bol, stukje fruit, flesje sap, muffin en alcoholvrije proseco en dit op basis van 2 personen.

Kidsbox

Gaan er kinderen mee op pad. Boek dan onze kidsbox erbij. Deze bevat een broodje kaas, stukje fruit, flesje sap, zakje chips, candy bar, lolly en de kidsbijlage vol met moppen, raadsels, bingo, zoek de verschillen en nog veel meer.

Hoe werkt de bolletjes pijltjes navigatie?

Het bolletje-pijltje systeem komt uit de rally sport. Het bestaat uit situatieschetsen die vertellen wat je moet doen. Een pijl geeft aan welke kant je op gaat en het bolletje geeft aan waar je vandaan komt. De situatieschetsen zijn genummerd en daarbij wordt ook het aantal meters weer gegeven. Verder kan er extra informatie gegeven worden indien dat nodig is.

De praktijk:

Bijvoorbeeld:

In deze situatie nader je over 600 meter een rotonde en ga je rechts af,

Ervaringen van bezoekers

Genoten

We hadden een cadeaubon ontvangen en hebben deze verzilverd in de vorm van een autopuzzeltocht inclusief picknick voor 3 personen.… + lees meer

- Astrid
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

  • De prijs is gebaseerd op 1 auto (eigen) met 2 personen
  • Meer personen in je auto? Boek dan extra picknicks er bij!
  • Gaan er kinderen mee? Reserveer dan de kidsbox
  • Zijn er speciale dieetwensen, dan horen wij dat graag

Boeken

Boek je Autorally door Duitsland eenvoudig online!

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp