Op zoek naar het perfecte trouwvervoer?

Wij helpen jou!

Het perfecte trouwvervoer voor jou!

Nog eventjes en dan is het zover… jullie trouwdag! Alles is bijna geregeld maar je bent nog op zoek naar trouwvervoer. Je wilt geen auto voor je trouwerij maar graag iets anders. Dat kan! Wij hebben de perfecte trouwvoertuigen voor jullie bruiloft. Hoe gaaf is onze antieke bakfiets? Wil je een voertuig waar je niet hoeft te trappen, ga samen op een Italiaanse scooter. Of geef het een exotisch tintje en ga voor de tuktuk. Genoeg keus!

P.s. Deze voertuigen zijn ook erg leuk voor een vrijgezellenfeest!

Trouwvoertuigen voor het perfecte plaatje

Antieke bakfiets

Antieke bakfiets

Een leuk en origineel vervoermiddel op je trouwdag. Hoe romantisch is het om je bruid hier in rond te rijden. Wij bezorgen de antieke bakfiets ook door heel Nederland!

Tuk Tuk ( Piaggio Ape )

Tuk Tuk ( Piaggio Ape )

Onze nieuwste aanwinst: De Tuk Tuk. Als je wilt opvallen en echt een keer wat anders wilt ben je met dit voertuig aan het juiste adres. Maak je uitje romantisch in dit voertuig.

Tandem

Tandem

Ben je een sportief stel? Ga samen op de tandem! Zo maak je nog eens een entree! Heb je kinderen denk dan eens aan de ouder-kind-tandem. Hoe speciaal is dat?

Vespa Scooter

Vespa Scooter

De vespa scooter is de snelle variant onder de scooters en gaat 45 km/u. Gaan jullie elk op je eigen vespa, of gezellig samen op 1 vespa? Tip: huur ook scooters voor je gasten om je zo van de ene naar de andere locatie te verplaatsen. Een unieke beleving voor die dag! Denk er wel aan dat je bij dit voertuig een helm op moet. Liever geen helm ga dan voor de Italiaanse scooter!

Italiaanse Scooter

Italiaanse Scooter

Houden jullie van lekker modern? Dan is de Italiaanse scooter bij uitstek een perfecte keuze! Je maakt een spetterend entree met dit mooie voertuig en wat kleuren ze mooi op jullie trouwfoto's!

E-puch

E-puch

Wat dacht je van onze e-puch. Een leuk trouwvoertuig en groen. Heerlijk rustig samen rijden. Je leest het goed. Hier mag je achterop, de keus aan jullie wie rijdt. Natuurlijk kun je ook kiezen voor ieders een eigen puchje.

E-Chopper

E-Chopper

Geruisloos op jullie dag aankomen kan op de E-chopper. De choppers zijn in verschillende kleuren beschikbaar, dus kies zelf de kleur die het beste bij jullie past. Voor de trouwfoto is de e-chopper een gegarandeerd succes.

Meer lezen?

Check dan de blog van Carolien over origineel trouwvervoer! Wie weet kun je hier nog meer inspiratie opdoen.

Lees meer
Stuur ons een bericht via WhatsApp