Het perfecte trouwvervoer voor jou!

Nog eventjes en dan is het zover… jullie trouwdag!

Ben je op zoek naar uniek trouwvervoer? En wil je een spetterende entree maken en het perfecte plaatje schieten? Dan hebben wij de ideale trouwvoertuigen voor jullie bruiloft. Valt je keuze op de mooie antieke bakfiets of geef je het een exotisch tintje en kies je voor de tuk tuk of riksja. Bekijks heb je zeker met deze fantastische trouwvoertuigen.

Heb je vervoer nodig voor je gasten of wil je jouw gasten iets extra’s bieden op deze bijzondere dag? Ook hier kunnen wij je bij helpen. Bekijk onze mogelijkheden.

Spetterende entree en het perfecte plaatje

Antieke bakfiets

Antieke bakfiets

Een leuk en origineel vervoermiddel op je trouwdag. Hoe romantisch is het om je bruid hier in rond te rijden. Wij bezorgen de antieke bakfiets ook door heel Nederland!

Tuk Tuk ( Piaggio Ape )

Tuk Tuk ( Piaggio Ape )

Onze nieuwste aanwinst: De Tuk Tuk. Als je wilt opvallen en echt een keer wat anders wilt ben je met dit voertuig aan het juiste adres. Geef je trouwdag een romantisch tintje met dit voertuig.

Tandem

Tandem

Ben je een sportief stel? Ga samen op de tandem! Zo maak je nog eens een entree! Heb je kinderen denk dan eens aan de ouder-kind-tandem. Hoe speciaal is dat?

Italiaanse scooter

Italiaanse scooter

Houden jullie van lekker modern? Dan is de Italiaanse scooter bij uitstek een perfecte keuze! Je maakt een spetterend entree met dit mooie voertuig en wat kleuren ze mooi op jullie trouwfoto's!

Volkswagen oldtimerbus

Volkswagen oldtimerbus

Maak je trouwdag speciaal met de Volkswagen oldtimerbus. Hoe leuk is het om in deze retro bus naar je bruidslocatie te rijden. Hij is ook nog eens heel fotogeniek. Rij je met z'n tweetjes of neem je gasten mee?

Riksja

Riksja

Nieuw in 2022! Dit leuke licht gewicht twee wielig karretje is echt even iets anders. Laat je relaxt vervoeren naar je bruidslocatie en schiet onderweg de meest mooie en romantische trouwfoto's. Maar pas op! Je zult veel bekijks hebben.

Gasten vervoer

Wil je voor je gasten ook vervoer regelen of wil je ze verrassen met een ludieke actie? Dan hebben wij nog een paar leuke ideeën voor je. 

Maak jouw dag compleet met de originele voertuigen van Actief Twente!

Vespa scooter

Vespa scooter

Samen met je gasten op de trouwlocatie arriveren op een hip voertuig? Denk dan eens aan onze mooie scooters. Kleurrijk en gezellig. Een leuk vervoersmiddel voor een unieke dag. Vergeet niet om onderweg te stoppen voor geweldige trouwfoto's.

Amerikaanse schoolbus

Amerikaanse schoolbus

Verras je gasten en neem ze mee in deze Amerikaanse schoolbus. De schoolbus heeft nog alle oude antieke kenmerken en biedt plaats aan 44 mensen. Wij zorgen voor de chauffeur en jullie voor de plezierige stemming? In stijl op je trouwlocatie aankomen, hoe ontzettend gaaf is dat?!

Fietsen

Fietsen

Wil jij je gasten extra verrassen, zet fietsen bij de trouwlocatie. Zo hebben je gasten in de middag of avond de tijd om heerlijk relaxt van de omgeving te genieten en een rondje te fietsen. Wij zorgen ervoor dat de fietsen op jullie locatie gebracht en weer opgehaald worden.

Nog meer informatie nodig?

Check dan de blog van Carolien over origineel trouwvervoer! Wie weet kun je hier nog meer inspiratie opdoen.

Veel plezier met het organiseren van jullie bruiloft!

Lees meer
Stuur ons een bericht via WhatsApp