7 dagen per week geopend
Dinertocht met de Amerikaanse schoolbus

Dinertocht met de Amerikaanse schoolbus

Amerikaanse Schoolbus met chauffeur
Begin en einde bij jullie locatie (excl. voorrijkosten)
Compleet 3-gangen diner bij 3 restaurants
Incl. drankje bij elke dinergang
Vrij gebruik van de drankjes in de bus
Eigen muziek in de bus

Boek nu

vanaf € 85,- p.p.

De Amerikaanse schoolbus komt voorrijden bij jullie bedrijf en jullie worden opgepikt voor een 3-gangen diner. De deuren gaan open en een voor een stappen jullie in. Onder het genot van een drankje, muziek en gezelligheid gaan we op pad naar het eerste restaurant.

3-Gangen diner met een Amerikaanse Schoolbus

Dit arrangement is perfect voor jullie omdat alles is geregeld! Kijk niet meer om naar het vervoer, of de inhoud van de avond. Wij halen jullie op met een echte Amerikaanse schoolbus en nemen jullie mee op een culinaire tocht. Na de tocht zetten we jullie weer keurig af bij het bedrijf.

Het diner

Vanuit jullie bedrijf ga je op pad naar drie restaurants. Bij de eerste stop word je verwacht voor het voorgerecht. Daarna ga je via een mooie route naar het tweede restaurant voor een hoofdgerecht. Als laatste stop genieten jullie van een nagerecht. De restaurants zijn van goede kwaliteit en elk restaurant zorgt voor een unieke sfeer bij elke gang. Er is een speciaal keuzemenu voor jullie samengesteld met leuke gerechten. En om het compleet te maken is bij elke stop een drankje inbegrepen.

Het Feest Begint in de Bus

Een tocht in de schoolbus is een ware beleving. Deze oldtimer heeft jaren dienst gedaan als schoolbus in Gwinnitt County in Amerika. Wij hebben de bus aangepast zodat de bus zorgt voor een gezellige beleving tijdens de rit. Drankjes en muziek mogen daarbij niet ontbreken! Tijdens de rit is het vrij gebruik van de aanwezige drankjes aan boord. Deze zijn all-in. En naast feestverlichting is er een muziek installatie aanwezig om via Spotify de gezelligste meezingers te draaien. De bus beschikt over 500 watt speakers, een bluetooth koppeling voor muziek en een microfoon voor mededelingen of karaoke. Je zult gezellige uurtjes gaan beleven in de bus!

Prijzen en voorwaarden

  • Duur arrangement circa 5 uur
  • Prijs is exclusief de voorrijkosten
  • Prijzen zijn inclusief BTW
  • Te boeken vanaf 25 personen
  • Compleet all-in!
  • Er wordt rekening gehouden met specifieke dieetwensen, geef ze ons wel van te voren door
  • Bij elk restaurant is 1 consumptie per persoon inbegrepen (bier/fris/wijn).
  • Meer drankjes is mogelijk. Extra consumpties worden op basis van nacalculatie berekend.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp