Heisessie schapen drijven

Heisessie schapen drijven

Koffie/thee met Tony Chocolony
Vergaderen incl. tafelwater en gebruik audiovisuele middelen
Slowfood lunch
Tocht op voertuig naar keuze
Workshop Schapendrijven

De heiseissie schapen drijven is perfect voor bedrijven die een leuk uitje willen maken met het personeel en ook wat willen leren!

Ontvangst en vergaderen

Na een ontvangst bij Actief Twente met koffie/thee en Tony Chocolonely kun je onze informele locatie gebruiken als vergader-, presentatie- of brainstormruimte. Onze locatie is geschikt voor zakelijke gezelschappen van 2 tot 100 personen. Even weg van het werk, even kunnen overleggen zonder gestoord te worden. Nieuwe plannen maken voor de komende periode, of juist terugblikken en evalueren van wat geweest is en dat in een informele setting. Combineer dit met een ontspannende activiteit zodat je dag én leerzaam én leuk is. Graag denken wij met je mee om ook in je activiteit nog een leermoment of boodschap te verweven.

Lunch

Na het werken is het tijd voor de inwendige mens. We hebben onze slowfood lunch voor jullie klaarstaan!

Inhoud Slowfood lunch Actief Twente:

Na de lunch zijn jullie helemaal klaar om de weg op te gaan!

Op pad

Na de lunch gaan jullie op pad. Lekker met de wind door de haren, genieten van de buitenlucht en de omgeving. Een route krijgen jullie natuurlijk van ons mee. Je ontdekt Twente vanuit een heel ander perspectief. Maak keuze uit een van onderstaande voertuigen.

Schapendrijven

Tijdens de route maken jullie een tussenstop in Mander waar we nog een hele leuke activiteit voor jullie op de planning hebben staan. Jullie gaan schapendrijven! Een superleuke, leerzame activiteit waarbij de communicatie tussen de teams van groot belang is, wil je de schapen de juiste kant uit krijgen.

Na het schapendrijven toeren jullie weer via een mooie route terug naar Actief Twente.

Wil je meer weten over schapendrijven lees dan de blog van Carolien!

Op maat gemaakt programma

Het bovenstaande programma is een compleet pakketje, hiermee zijn jullie de hele dag verzorgd. Zou je toch nog iets extra willen aanvullen aan je programma? Graag stellen we voor jullie heidag een programma op maat samen. Afhankelijk van jullie wensen adviseren we jullie graag met een bijpassende activiteit. Naast het hierboven genoemde schapendrijven is de heidag natuurlijk ook te combineren met anderen teambuildings activiteiten zoals bamboe bouwen, een mountainbike clinic, boogschieten of een roofvogelshow. En ook lekker eten/drinken mag hierbij niet ontbreken! Klik hier voor al onze arrangementen met eten.

Bel of mail ons gerust (info@actieftwente.nl / 0541 299821). We brainstormen graag met je mee om jullie teamdag tot een succes te maken.

Prijzen en voorwaarden

Boeken en meer informatie

Wil je meer informatie over onze heisessies? Of wil je een (optionele) reservering plaatsen op een bepaalde datum? We bespreken graag jullie wensen en onze mogelijkheden voor een op maat gemaakt programma. Stuur ons dan hieronder je aanvraag of bel ons via 0541 – 29 98 21.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp