Boogschiet workshop

Highlights

  • Boogschiet workshop van ca. 1 uur
  • Professionele begeleider
  • Bolderkar met drankjes en kaas & worst

Boek nu vanaf

€ 20,00

Dit is de perfecte activiteit voor iedereen die niet vies is van wat actie. Zie je jezelf al staan met een gespannen boog richtend op een schietschijf? Deze groepsactiviteit vergt concentratie maar vooral een goed oog. Boogschieten is gezellig om te doen met een gezelschap en biedt een leuke mix van kennis op doen en gezelligheid.

Luma Verspaning BV uit Hengelo

We hebben met onze groep meegedaan aan Boogschieten. Heel leerzaam en een goede uitleg met een drankje en een hapje. Daarna een BBQ goed verzorgd voldoende drank en eten.Top geregeld.
+ Lees meer

J.Zevenbergen uit Enschede

De combinatie van boogschieten gevolgd door mountainbiken was geweldig. We hebben veel beleefd en veel gelachen. We zullen nog lang terugdenken aan deze avontuurlijke dag. De service was zeer vriendelijk en gemoedelijk. Dat droeg zeker bij aan het goede gevoel dat we over deze dag hebben.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een optie of reserveer dit arrangement eenvoudig online.

Vergelijkbare arrangementen

NIEUW! Suppen Op Het Hulsbeek

NIEUW! Suppen Op Het Hulsbeek

Suppen is dé watersport van dit moment. Het is binnen no-time een mega populaire sport geworden en wij begrijpen dat wel! Hoe heerlijk is het om op het water te peddelen en je als een beachboy of beachgirl te voelen. Wil jij dit ook ervaren? Huur dan nu je supboard!

Boek nu

€ 12,50

Meer informatie
Arrangement fietstour Alte Kanalallee Naturtour

Arrangement fietstour Alte Kanalallee Naturtour

Het arrangement "Alte Kanalallee Naturtour" is een prachtige fietsroute van 44 kilometer die door Twente en Duitsland gaat. Het arrangement is inclusief een ontvangst met koffie en krentenwegge, e-bike, routekaart en een bezoek aan de beste ijsmaker van Europa; De IJskuip in Denekamp.

Boek nu

€ 37,00

Meer informatie
Sup board huur

Sup board huur

Nieuw!!! Huur je sup board bij Actief Twente en ga een dagje suppen. De rage van dit moment en oooooh zo leuk om te doen. Met wie ga jij suppen?

Boek nu

27,50

Meer informatie
Escape het Landgoed

Escape het Landgoed

Ooit al eens een escape room gedaan? Nee?! Nieuw bij ons: ''Escape het Landgoed''! Al lopend probeer je de uitweg te vinden.

Boek nu

€ 14,50

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp