Boogschieten + Voertuig

Boogschieten + Voertuig

Ontvangst koffie/thee en krentenwegge
Route
Voertuig naar keuze (2 uur)
Ervaren begeleider
Boogschieten (1 uur)
Groepsuitje vanaf 10 personen
Inclusief consumptie en kaas & worst

Toer door het prachtige landschap van Twente en ervaar de schoonheid van de natuur terwijl je ontspant achter het stuur. Bij terugkomst gaan we je vaardigheden testen. Leer hoe je je richting en precisie kunt verbeteren. De pijl niet in de roos? Geen probleem, gewoon opnieuw proberen.

Koffie/thee en krentenwegge

Je wordt ontvangen met koffie/thee en krentenwegge. De krentenwegge is een Twents feestbrood vol met krenten. Vroeger werd de krentenwegge gegeten als geboortegebak. De krentenwegge heeft niet alleen een uitstekende smaak, maar is ook erg geliefd vanwege de bijzonder grote afmeting.

Kies je Voertuig!

Je gaat op pad! Welk voertuig kies jij? De chopper met zijn stoere uiterlijk en gave looks. Of bijvoorbeeld de loopfiets? Op je gemak wandelend door Twente en dat zonder enige inspanning. Rijbewijs of geen rijbewijs? Door de ruime keus en dezelfde snelheid is elke combi mogelijk.

Meer over Kies je Voertuig!

Boogschieten

Leer hoe je een boog vasthoudt, spant en richt. De begeleiders helpen je mee om op de juiste manier de pijl te laden en deze recht in de roos te raken. Raak je de roos niet? Geen probleem. Je ontvangt tips en tricks in een ontspannen setting. Het doel is een leuke dag!

Meer over Boogschieten

Hoe ziet het programma eruit?

De tijden hieronder zijn een indicatie.

Peter de Schutterkoning

Peter is een van onze boogschietbegeleiders. Hij is al 20 jaar lid van de Nederlandse Handboog Bond en schiet bij een heuse Schutterij!

Het perfecte arrangement voor?

Vriendengroepen of met je collega’s. Zoek je een leuke tocht door het Twentse landschap en naderhand nog een activiteit dan is Boogschieten & Voertuig Naar Keuze de perfecte combi.

Combineer met...

Je hebt een leuke activiteit uitgekozen en je wilt graag je uitje nog iets completer maken. Wat dacht je van gezellig na zitten onder het genot van een hapje en een drankje? Bekijk onze opties:

Prijzen en voorwaarden

  • Duur arrangement ca. 3,5 uur
  • Te reserveren vanaf 10 personen of betalend voor 10 personen
  • Heb je een grote groep, bijvoorbeeld 50 personen of meer? Informeer naar de mogelijkheden
  • Standaard werken we met boogschiet-materiaal voor 12 jaar en ouder. Heb je jonge kinderen bij het gezelschap? Geef het ons aan.
  • Overige consumpties niet inbegrepen.
  • Op elk moment boekbaar. Het begintijdstip bepaal je zelf
  • Specifieke (dieet)wensen of allergieën? Laat het ons weten.

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online. Je optie is 7 dagen geldig.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp