Combineer je voertuigen

Highlights

  • Route inclusief
  • Mix van voertuigen
  • Uit te bereiden met extra's

Jan uit Tubbergen

Erg fijne service. Er wordt goed gezocht naar eventuele oplossingen zodat je beleving nog beter wordt. Wij gaan de volgende keer zeker weer gebruikmaken van jullie faciliteiten
+ Lees meer

John uit Holten

Een ochtend met een knaapbike en scooter er op uit. Was een mooie route met schitterende uitzichten. Uitgifte en materiaal waren prima. Genoten…
+ Lees meer

Itma uit Weerseo

Heel leuk en vriendelijk personeel, erg behulpzaam. Een goede organisatie!!! Gigantische naar onze zin gehad, wat hebben we genoten. Wat een mooie omgeving.
+ Lees meer

Altine uit Vriezenveen

Het was heel goed georganiseerd, en een superleuke ervaring! Het personeel was professioneel en vriendelijk. Al met al een aanrader!
+ Lees meer

Rolf uit Nordhorn

Wie immer alles zu meiner Zufriedenheit. Beste Organisation, topp Information, freundliches Team.
+ Lees meer

Inge uit Broek op Langedijk

Prima materiaal en aardig personeel!
+ Lees meer

Rintze Bernhard uit Amersfoort/Lattrop

Met het gezin op de knaapbike (kids) de chopper (moeders) en de fatmax e-step (pa) Heerlijk rondje lutte (R90) mooie omgeving leuke paadjes. Zelfs de pubers hebben genoten. Beetje pech dat 1 v/d knaapbike de ondersteuning weg viel. Naar dat wat 20 min voor het einde. Dus eea gewisseld en moeders heeft het laatste stukje stoer dokr getrapt. Afgesloten met drankje en bitterballen. 👍🏻👍🏻👍🏻
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek je eigen mix van voertuigen eenvoudig online.

Hoe lang willen jullie op pad ?

Tocht van 2 uurTocht van 3 uurTocht van 4 uurDagtocht

Vergelijkbare arrangementen

Loopfiets wintertocht

Loopfiets wintertocht

Ondanks dat het kouder wordt zijn wij gelukkig nog steeds actief! Ga in het winterseizoen op pad met een tocht op een loopfiets.

Boek nu

41,25 p.p.

Meer informatie
High Gin & Jeu de Boules 🍸

High Gin & Jeu de Boules 🍸

Ga gezellig jeu de boulen maar geef er een leuke twist aan! Onze Gin-Tonic-proeverij wisselen we af met indoor jeu de boules.

Boek nu

€ 45,00

Meer informatie
Foute Bingo

Foute Bingo

Beleef nu de avond van je leven en speel de foute bingo! Deze bingo is een mix van het oude spel maar met een unieke twist. Een avond vol met lol en dat alles onder begeleiding van onze enige echte foute bingomaster!

Boek nu

45,25

Meer informatie
Winterse Smokkeltocht

Winterse Smokkeltocht

Ons spannendste arrangement in het donker. De Smokkeltocht! In kleine groepjes wordt je diep de Twentse bossen ingestuurd met niet meer dan een zaklamp en een kaart. Je doel: Het ontwijken van de bewakers. Weet jij de tocht te overleven zonder te schrikken? Wij denken van niet!

Boek nu

€ 47,00 per persoon

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp