Combineer je voertuigen

Arrangement inclusief

  • Route inclusief
  • Mix van voertuigen
  • Uit te bereiden met extra's

Inge uit Broek op Langedijk

Prima materiaal en aardig personeel!
+ Lees meer

Rintze Bernhard uit Amersfoort/Lattrop

Met het gezin op de knaapbike (kids) de chopper (moeders) en de fatmax e-step (pa) Heerlijk rondje lutte (R90) mooie omgeving leuke paadjes. Zelfs de pubers hebben genoten. Beetje pech dat 1 v/d knaapbike de ondersteuning weg viel. Naar dat wat 20 min voor het einde. Dus eea gewisseld en moeders heeft het laatste stukje stoer dokr getrapt. Afgesloten met drankje en bitterballen. 👍🏻👍🏻👍🏻
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek je eigen mix van voertuigen eenvoudig online.

Hoe lang willen jullie op pad ?

Tocht van 2 uurTocht van 3 uurTocht van 4 uurDagtocht

Vergelijkbare arrangementen

🚲Cursus: bandenplakken in Twente🚲

🚲Cursus: bandenplakken in Twente🚲

Elke winter organiseren wij een cursus bandenplakken in Twente. Bij Actief Twente leren wij basisschoolleerlingen hoe je banden moet plakken. Zo hoeven jullie nooit aan papa of mama te vragen om jou band te plakken maar doe je het gewoon helemaal zelf! Ideaal toch? Wil je dit nou graag doen, dat kan! Stuur een mailtje naar maarten@actieftwente.nl en hopelijk zien wij binnenkort een heleboel nieuwe fietsenmakers😉 Tot snel!

E-Puch & Boogschieten

E-Puch & Boogschieten

Altijd onze e-puch al eens willen proberen? Dan is dit je kans! Toer op dit leuke retro voertuig en geniet van wat Twente jou te bieden heeft. Dit arrangement wordt afgesloten met een boogschietcompetitie.

Boek nu

€ 52,75

Meer informatie
Boogschieten & barbecuen

Boogschieten & barbecuen

Wil jij een actief uitje combineren met een heerlijke barbecue? Dan is dit het geschikte arrangement voor je. Ga de boogschietcompetitie aan en sluit het af met een smakelijke barbecue.

Boek nu

€ 40,00

Meer informatie
Boogschieten met beer & bites

Boogschieten met beer & bites

Kom je vaardigheidskills testen. Ga boogschieten! Het enige dat je nodig hebt is een goede concentratie, een scherp oog en een vaste hand. Wij zorgen dan voor een persoonlijke begeleider en de handboog incl. materialen. Een leuke competitie die je afsluit met een hapje en een drankje.

Boek nu

€ 37,00

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp