Escape het Landgoed

Highlights

  • Puzzels en breinbrekers
  • Navigatie materiaal
  • Lekker gevulde snackbag
  • Een prijs na je escape!

Boek nu vanaf

€ 14,50

Ooit al eens een escape room gedaan? Nee?! Nieuw bij ons: ''Escape het Landgoed''! Al lopend probeer je de uitweg te vinden.

Jet uit Weerselo

Weer een superleuke dag gehad , deze keer de buiten escape gedaan. Mooie omgeving , en erg leuk om te doen een aanrader. Tot de volgende.
+ Lees meer

Annette uit Ootmarsum

Het was een leuke wandeltocht door een mooi gebied. Ook waren de opdrachten leuk om te doen. Je moet zorgen dat je het goede antwoord geeft en daardoor de goede coördinaten hebt om de volgende vraag te kunnen beantwoorden.
+ Lees meer

Desiree uit Enschede

Leuke activiteit. “Ontsnappen van landgoed Singraven” Prachtige route, leuke opdrachten, we hebben genoten. Behulpzaam personeel. Ik had er een vegetarische lunch (2pers) bij gekocht. In eerste instantie bestond die uit 2 broodjes, 2 sapjes en 2 blikjes fris. Omdat ik dit erg prijzig uit vond vakken, heb ik dit toch nog even gecheckt bij een oudere medewerker. En het bleek dat de lunch idd niet compleet was en werden de laatste onderdelen aan toegevoegd. De prosecco 0% was helaas op, dus hier heb ik geld voor terug gekregen. Al met al netjes afgehandeld en zijn we heel erg tevreden. Ik zou zeker weer een activiteit doen.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Vergelijkbare arrangementen

NIEUW! Suppen Op Het Hulsbeek

NIEUW! Suppen Op Het Hulsbeek

Suppen is dé watersport van dit moment. Het is binnen no-time een mega populaire sport geworden en wij begrijpen dat wel! Hoe heerlijk is het om op het water te peddelen en je als een beachboy of beachgirl te voelen. Wil jij dit ook ervaren? Huur dan nu je supboard!

Boek nu

€ 12,50

Meer informatie
Arrangement fietstour Alte Kanalallee Naturtour

Arrangement fietstour Alte Kanalallee Naturtour

Het arrangement "Alte Kanalallee Naturtour" is een prachtige fietsroute van 44 kilometer die door Twente en Duitsland gaat. Het arrangement is inclusief een ontvangst met koffie en krentenwegge, e-bike, routekaart en een bezoek aan de beste ijsmaker van Europa; De IJskuip in Denekamp.

Boek nu

€ 37,00

Meer informatie
Sup board huur

Sup board huur

Nieuw!!! Huur je sup board bij Actief Twente en ga een dagje suppen. De rage van dit moment en oooooh zo leuk om te doen. Met wie ga jij suppen?

Boek nu

27,50

Meer informatie
E-Puch & Boogschieten

E-Puch & Boogschieten

Altijd onze e-puch al eens willen proberen? Dan is dit je kans! Toer op dit leuke retro voertuig en geniet van wat Twente jou te bieden heeft.

Boek nu

€ 52,75

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp