Escape het Landgoed

Highlights

  • Puzzels en breinbrekers
  • Navigatie materiaal
  • Lekker gevulde snackbag
  • Een prijs na je escape!

Boek nu vanaf

€ 14,50

Ooit al eens een escape room gedaan? Nee?! Nieuw bij ons: ''Escape het Landgoed''! Al lopend probeer je de uitweg te vinden.

Jet uit Weerselo

Weer een superleuke dag gehad , deze keer de buiten escape gedaan. Mooie omgeving , en erg leuk om te doen een aanrader. Tot de volgende.
+ Lees meer

Annette uit Ootmarsum

Het was een leuke wandeltocht door een mooi gebied. Ook waren de opdrachten leuk om te doen. Je moet zorgen dat je het goede antwoord geeft en daardoor de goede coördinaten hebt om de volgende vraag te kunnen beantwoorden.
+ Lees meer

Desiree uit Enschede

Leuke activiteit. “Ontsnappen van landgoed Singraven” Prachtige route, leuke opdrachten, we hebben genoten. Behulpzaam personeel. Ik had er een vegetarische lunch (2pers) bij gekocht. In eerste instantie bestond die uit 2 broodjes, 2 sapjes en 2 blikjes fris. Omdat ik dit erg prijzig uit vond vakken, heb ik dit toch nog even gecheckt bij een oudere medewerker. En het bleek dat de lunch idd niet compleet was en werden de laatste onderdelen aan toegevoegd. De prosecco 0% was helaas op, dus hier heb ik geld voor terug gekregen. Al met al netjes afgehandeld en zijn we heel erg tevreden. Ik zou zeker weer een activiteit doen.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Vergelijkbare arrangementen

Paasarrangement: Dé Q-Eiertocht 🐣

Paasarrangement: Dé Q-Eiertocht 🐣

De paashaas is in het land en heeft tijdens de Paasdagen wat paaseieren verstopt. Gelukkig kun je met de Q(eie)R-Tocht de paaseieren vinden. Zoek ze om de QR-code te krijgen.

Boek nu

€ 42,25

Meer informatie
Polaroid Photo Game

Polaroid Photo Game

De omgeving van Twente ontdekken met een polaroid fotocamera is een onvergetelijk avontuur. Door de ogen van een echte local spot je al lopend de mooiste plekjes met je gezelschap. Even geen mobiel, social of internet maar ouderwets speurwerk.

Boek nu

€ 21,75

Meer informatie
Mysterie van de schatkist

Mysterie van de schatkist

Ben jij de speurneus die van raadsels en puzzels houdt? Dan is het mysterie van de schatkist echt iets voor jou. Pak je schatkaart, routeboek en schepje en los de raadsels en puzzels op. Kun jij de code kraken om de schatkist te openen? Vast wel!

Boek nu

€ 9,75

Meer informatie
Winterse Smokkeltocht

Winterse Smokkeltocht

Ons spannendste arrangement in het donker. De Smokkeltocht! In kleine groepjes wordt je diep de Twentse bossen ingestuurd met niet meer dan een zaklamp en een kaart. Je doel: Het ontwijken van de bewakers. Weet jij de tocht te overleven zonder te schrikken? Wij denken van niet!

Boek nu

€ 47,00 per persoon

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp