Dagprogramma’s

Compleet ontzorgd worden én samen een dagje uit…


Dagprogramma’s en Actief Twente gaan perfect samen. Wij kunnen jouw personeelsfeest, de teambuildingdag en groepsuitje invullen zoals jij dat wil. Zo mag je gebruik maken van onze voertuigen, maar er zijn ook diverse andere activiteiten mogelijk.

Wisselprogramma incl. barbecue

Wisselprogramma incl. barbecue

Maak een keuze tussen één van de programma's. Wordt het een kano tocht met als afsluiter een mooie route op een van onze voertuigen of kies je voor de twee unieke routes met verschillende voertuigen. Kies voor een compleet verzorgd dagprogramma met als afsluiter een barbecue.

Italiaans dagprogramma

Italiaans dagprogramma

Ontvangst met limoncello met bruschetta, een GPS tocht met vragen en opdrachten over Italië en een Italiaans buffet met warme en koude gerechten. Een compleet dagprogramma in Italiaanse sferen!

Teambuilding: Kanovaren & tandemtocht met opdrachten

Teambuilding: Kanovaren & tandemtocht met opdrachten

Hét actieve dagarrangement voor teambuilding. Stap in de kano en maak een prachtige fietstocht op tandems door Twente, wij staan onderweg voor jullie klaar met een heerlijke lunch.

All you can do

All you can do

Met het all you can do arrangement kun je gebruik maken van al onze voertuigen en van verschillende activiteiten! Geniet de hele dag van onbeperkt drankjes nuttigen en sluit daarna ook nog eens af met een heerlijke barbecue of vers gebakken pizza's.

Chopper & abseilen

Chopper & abseilen

Jullie worden ontvangen met een heerlijke lunch van Joke, de moeder van Robert-Jan. Vervolgens stappen jullie op de chopper richting Bad Bentheim. Daar gaan jullie abseilen, klimmen en tokkelen. Na het abseilen volgt er een route terug richting Actief Twente waar de barbecue voor jullie klaar staat.

Dagprogramma: Fatmax - Kano - BBQ

Dagprogramma: Fatmax - Kano - BBQ

Begin de dag goed met een ontspannen kop koffie/thee met een plak echte Twentse krentenwegge. We nemen de dag met jullie door en daarna is het tijd voor de FatMaxtocht richting de Dinkel waar jullie in de kano stappen. Op het eindpunt van de kanotocht staan fietsen voor jullie klaar en fietsen jullie richting Actief Twente voor een heerlijke Barbecue.

Compleet weekend programma

Compleet weekend programma

Ben je op zoek naar een compleet weekendprogramma? Een mix van leuke activiteiten én overnachten in Twente. Wij helpen je graag met een volledig verzorgd programma. Bekijk snel de mogelijkheden!

Bekijk de mogelijkheden

Programma op maat

Heb je al leuke arrangementen voorbij zien komen, maar je hebt nog net niet gevonden wat je zoekt. Geen probleem. Wij maken ook programma’s voor jullie geheel op maat. Laat je gegevens achter via het formulier of neem met ons contact op. Zeker weten dat wij iets voor jullie kunnen betekenen.

Programma op maat
Stuur ons een bericht via WhatsApp