Teambuilding: Kanovaren & tandemtocht met opdrachten

Teambuilding: Kanovaren & tandemtocht met opdrachten

Kanovaren op de Bornse Beek (3 uur)
Lunchpakket
Tandemtocht
Tussenstops met spelactiviteiten

Boek nu

€ 44,- p.p.

Wil jij het perfecte uitje voor jou en je collega's organiseren? Probeer dan ons kanovaren & tandem uitje! Perfect voor teambuilding!

Het programma

Hét actieve dagarrangement voor teambuilding! Na een gezamenlijk ontvangst bij het beginpunt van de kanotocht kan de uitleg beginnen. De groep wordt in tweeën verdeeld.

Groep 1: Jullie fietsen per tandem een prachtige route door twente. Onderweg vinden tussenstops plaats met activiteiten zoals Jenga XXL, Pisa XXL en veel meer. Jullie fietsen richting het verzamelpunt, daar vindt een lunch plaats samen met groep 2. Vervolgens fietsen jullie een korte route richting het beginpunt van de kanotocht en is het tijd om te water te gaan. Jullie varen een kanotocht van ongeveer 2,5 uur door het prachtige Twente.

Groep 2: Jullie starten met de 2,5 uur durende kanotocht op de Bornse Beek. Op het einde van de kanotocht verzorgen wij een lunchpakket. Jullie houden een gezamenlijke pauze met groep 1 en stappen na de lunch op de tandem. Jullie fietsen een tocht door het prachtige Twente met onderweg diverse tussenstops en activiteiten op het gebied van teambuilding. Het einde van de fietstocht is het einde van de kanotocht van groep 1. Jullie sluiten de dag gezamenlijk af.

Dit programma is ook ideaal voor scholen.

Prijzen en voorwaarden

Arrangement informatie: – Duur arrangement: 7 uur – Minimaal aantal deelnemers: 50 personen

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp