Arrangement fietstour Alte Kanalallee Naturtour

Highlights

  • Koffie/thee met krentenwegge
  • Telefoonhouder
  • Routekaart en navigatie app
  • IJsje van de IJskuip
  • E-bike
  • Pech-onderweg service
  • Luchpakket voor onderweg bij te boeken

Boek nu vanaf

€ 37,00

Het arrangement "Alte Kanalallee Naturtour" is een prachtige fietsroute van 44 kilometer die door Twente en Duitsland gaat. Het arrangement is inclusief een ontvangst met koffie en krentenwegge, e-bike, routekaart en een bezoek aan de beste ijsmaker van Europa; De IJskuip in Denekamp.

Margriet uit Friesland

We hebben de fietsroute bij jullie geboekt en een ontzettende leuke dag gehad! Route was mooi, we hebben veel gezien. We kwamen echt op plekjes waar je met de auto niet langs komt. De fietsen waren prima in orde, verder ook genoeg keuze in het assortiment. Echt een aanrader!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Boek dit arrangement eenvoudig online.

Vergelijkbare arrangementen

NIEUW! Suppen Op Het Hulsbeek

NIEUW! Suppen Op Het Hulsbeek

Suppen is dé watersport van dit moment. Het is binnen no-time een mega populaire sport geworden en wij begrijpen dat wel! Hoe heerlijk is het om op het water te peddelen en je als een beachboy of beachgirl te voelen. Wil jij dit ook ervaren? Huur dan nu je supboard!

Boek nu

€ 12,50

Meer informatie
Sup board huur

Sup board huur

Nieuw!!! Huur je sup board bij Actief Twente en ga een dagje suppen. De rage van dit moment en oooooh zo leuk om te doen. Met wie ga jij suppen?

Boek nu

27,50

Meer informatie
Escape het Landgoed

Escape het Landgoed

Ooit al eens een escape room gedaan? Nee?! Nieuw bij ons: ''Escape het Landgoed''! Al lopend probeer je de uitweg te vinden.

Boek nu

€ 14,50

Meer informatie
E-Puch & Boogschieten

E-Puch & Boogschieten

Altijd onze e-puch al eens willen proberen? Dan is dit je kans! Toer op dit leuke retro voertuig en geniet van wat Twente jou te bieden heeft.

Boek nu

€ 52,75

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp