Arrangement fietstour Alte Kanalallee Naturtour

Highlights

  • Koffie/thee met krentenwegge
  • Telefoonhouder
  • Routekaart en navigatie app
  • IJsje van de IJskuip
  • E-bike
  • Pech-onderweg service
  • Luchpakket voor onderweg bij te boeken

Boek nu vanaf

€ 37,00

Het arrangement "Alte Kanalallee Naturtour" is een prachtige fietsroute van 44 kilometer die door Twente en Duitsland gaat. Het arrangement is inclusief een ontvangst met koffie en krentenwegge, e-bike, routekaart en een bezoek aan de beste ijsmaker van Europa; De IJskuip in Denekamp.

Margriet uit Friesland

We hebben de fietsroute bij jullie geboekt en een ontzettende leuke dag gehad! Route was mooi, we hebben veel gezien. We kwamen echt op plekjes waar je met de auto niet langs komt. De fietsen waren prima in orde, verder ook genoeg keuze in het assortiment. Echt een aanrader!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Boek dit arrangement eenvoudig online.

Vergelijkbare arrangementen

Kanotocht De Dinkel Instaptocht

Kanotocht De Dinkel Instaptocht

Kanvaren op de Dinkel. Dit is de mooiste kanotocht van Nederland. Vaar tussen stijle zandoevers en beleef de on-Nederlandse natuur vanuit een kano.

Boek nu

Vanaf € 16,- p.p.

Meer informatie
Sup board huur

Sup board huur

Nieuw!!! Huur je sup board bij Actief Twente en ga een dagje suppen. De rage van dit moment en oooooh zo leuk om te doen. Met wie ga jij suppen?

Boek nu

27,50

Meer informatie
Guided Suptour op de Dinkel

Guided Suptour op de Dinkel

Benieuwd naar Suppen maar nog nooit gedaan? Ga dan mee op de Guided tour van Actief Twente. Een prachtige tocht over het water.

Boek nu

€ 45,00

Meer informatie
Active Adventure

Active Adventure

Active adventure is een kei goed arrangement. Dit sportieve programma speelt zich af in de buitenlucht. Tijdens de verschillende activiteiten ontdek je de mooiste stukjes natuur van Twente. Ben je op zoek naar een super challenge? Dan is dit dagvullende programma een aanrader.

Boek nu

€ 119,00

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp