Aanbieding: kanohuur voor scholen

Aanbieding: kanohuur voor scholen

Kano en peddels
Zwemvesten
Waterdichte ton
Uitleg bij aanvang
Inclusief 10% korting op regulier tarief
Exclusief bezorgkosten

Boek nu

vanaf € 18,- per kano

Kanovaren

Kanovaren is een erg leuke en zeer gezellige activiteit. Daarbij vraagt het kanovaren om samenwerking, communicatie en balans. Stuk voor stuk belangrijke elementen om het teamverband te versterken. Dit maakt het kanovaren zeer geschikt voor scholen. En wat nog leuker is: het laat een onuitwisbare herinnering achter! Voordat het kanovaren gaat beginnen krijgen jullie van ons een uitgebreide uitleg. En dan kan het kanovaren beginnen. Neem plaats in de kano en start met peddelen! Gaan jullie genieten van de natuur of wordt er misschien wel een wedstrijdje gehouden?

De kano’s

Wij hebben stabiele Canadese kano’s geschikt voor 3 personen. Peddels, zwemvesten en een waterdichte ton zijn altijd ingegrepen. De kans op een ongewenst nat pak is klein, maar het is verstandig droge kleding en een handdoek mee te nemen. Kanohuur in Twente die je uitje helemaal compleet maakt. 

Andere opties

Er zijn mogelijkheden om deze activiteit uit te breiden met bijvoorbeeld een leuk lunchpakketje. Deze zit niet bij deze huur inbegrepen, maar kan los worden bijgeboekt.

Prijzen en voorwaarden

Kanohuur speciaal tarief voor scholen (exclusief bezorgkosten en exclusief begeleiding): – Dagdeel (4 uur) per kano:     € 18,-   (i.p.v. € 20,-) – Dag (8 uur) per kano:              € 27,-   (i.p.v. € 30,-) Bezorgen Wil je de kano’s laten bezorgen op jullie locatie? Dat kan ook. Wij bezorgen de kano’s met een aanhanger + bus op jullie startlocatie  en halen de kano’s op bij jullie eindlocatie. Prijzen kano vervoer per bus+aanhanger: Binnen straal van 0-14 km                   €  30,- Binnen een straal van 15-49 km        €  58,- Binnen een straal van 50-74 km        €  90,- Binnen een straal van 75 km               € 125,- Let op! Op een aantal wateren zoals de rivier de Dinkel mag niet zonder een vergunning gevaren worden! Check dus voordat je gaat varen of het toegestaan is om op het water van jullie keuze te mogen kanovaren.

Boeken en meer informatie

Neem een optie of reserveer dit arrangement door onderstaand formulier in te vullen.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp