7 dagen per week geopend
Lego Masters op locatie

Lego Masters op locatie

Ervaren LegoQuizMaster
Prijs voor het winnende team
2 uur durend arrangement
Mogelijk op elk gewenst tijdstip
Elke locatie mogelijk

Boek nu

€ 24,- p.p.

Heb jij een toffe locatie en wil je een leuke activiteit? Dan komen wij met onze duizenden lego steentjes bij jullie. Samenwerken en creativiteit zijn hier de belangrijkste (lego) bouwstenen. Wanneer komen we bij jullie?

Lego Masters

Bekend van de televisie: Lego Masters. Speel deze 2 uur durende contest nu op je eigen locatie. Zijn de teams gemaakt? Dan kan het Lego avontuur beginnen. Wij testen jullie op bouwvaardigheid, creativiteit en samenwerken. Wordt jullie team Lego Masters? Dan win je de hoofdprijs. De enige echte choppertocht van Actief Twente!

Hoe ziet Lego Masters eruit?

Voor Lego Masters worden jullie in teams gedeeld waarna je plaats neemt aan de desbetreffende tafel. Onze Lego quizmaster geeft jullie dan een korte uitleg over het spel.

Lego Masters bestaat uit 3 bouwrondes en 1 vragenronde waarin wij jullie kennis testen over Lego. Eén van de bouwrondes is het raadselspel. Kunnen de andere teams raden wat jullie hebben gemaakt?

Hebben jullie de perfecte locatie?

Dan hebben wij het volgende nodig:

Hebben jullie deze perfecte locatie? Dan komen we met Lego Masters naar je toe.

Met wie ga jij de Lego Masters contest aan?

Lego Masters op locatie is zeer geschikt als teamuitje, familie uitje of een gezellige avond met je collega’s. Het is een mix van competitie, lol en teambuilding.

Bijzonderheden

De prijs voor Lego Masters is exclusief voorrijkosten. Bereken hieronder de kosten met de handige calculator👇

Boeken

Wil je meer informatie over de Lego Masters op jouw locatie? Of wil je een (optionele) reservering plaatsen op een bepaalde datum? We bespreken graag jullie wensen en onze mogelijkheden voor een op maat gemaakt programma. Stuur ons dan hieronder je aanvraag of bel ons via 0541 – 299821.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp