Twentse Toertocht (groepen)

Twentse Toertocht (groepen)

5 uur durend arrangement
Uitje vanaf 25 personen
Start en einde vanaf eigen locatie
Vervoer per Amerikaanse Schoolbus incl. chauffeur
Stop: Landgoed Kaamps rondleiding incl. kleine proeverij
Activiteit: Het Twentse spel klootschieten met een gids
Stop: Othmar Bierbrouwerij rondleiding
Vrij gebruik van drankjes in de bus
Compleet arrangement
Unieke samenwerking

Ervaar Twente op zijn best met een unieke samenwerking tussen drie lokale toppers! Stap vanaf jullie eigen locatie in de Amerikaanse schoolbus van Actief Twente voor een mooie route naar Kaamps en Othmar Bierbrouwerij. Ontdek tijdens exclusieve rondleidingen het boerenleven bij Kaamps en proef de ambacht bij Othmar Bierbrouwerij. En ga de uitdaging aan met een écht Twents spel: klootschieten! Een onvergetelijke dag met Twentse gastvrijheid voor jouw uitje.

Het Programma

Een voorbeeld programma van deze dag ziet er als volgt uit (starttijd kan op maat aangepast worden):

Bijzonder vervoer per Amerikaanse Schoolbus

Geniet van Twente in stijl met exclusief vervoer per Amerikaanse Schoolbus voor jouw zakelijk gezelschap. Deze mooie gele authentieke bus is een lust voor het oog en maakt je uitje net even iets anders.

Stop: Landgoed Kaamps

Verken het prachtige Landgoed Kaamps in Deurningen met een enthousiaste Kaamps-kenner als gids. Leer alles over dit bijzondere bedrijf en geniet daarna van een smakelijke mini-proeverij van kaas en zuivel.

Sluit af met een bezoek aan de boerderijwinkel, waar je jouw favoriete producten kunt kopen en koel kunt bewaren in onze koelboxen in de bus.

Activiteit: Klootschieten met Gids

Ontdek dé authentieke Twentse traditie: klootschieten! Begeleid door een ervaren gids maak je kennis met deze unieke sport. Gooi met precisie en geniet van de gezellige competitie. Een onvergetelijke ervaring vol met Twentse gezelligheid.

Tijdens het klootschieten is er een kleine traktatie met kaas en worst.

Stop: Othmar Bierbrouwerij

Othmar Bierbrouwerij is een begrip in de regio. Duik tijdens deze rondleiding in de wereld van Othmar Bier en ontdek wat hen zo bijzonder maakt. Laat je meeslepen door hun passie terwijl ze de kennis delen over geschiedenis, grondstoffen en de traditionele brouwmethode in een moderne brouwerij. Een unieke ervaring om het bierproces van dichtbij te beleven.

De tour begint én eindigt met een proefglaasje bier, dus proost op een onvergetelijk brouwavontuur! En natuurlijk zijn de biertjes te koop in hun eigen slijterij.

Uniek Zakelijk Arrangement

Drie Twentse kanjers hebben hun krachten gebundeld en een uniek arrangement samengesteld. Als je het échte Twentse karakter wilt ervaren tijdens je verblijf in Twente, dan is dit dé perfecte en onvergetelijke belevenis!

Prijzen en voorwaarden

  • 4,5 uur durend arrangement
  • Start en einde bij je eigen locatie, uitgaande van regio Twente
  • Wil je starten en/of eindigen bij Actief Twente, Landgoed Kaamps of Othmar Bierbrouwerij met eventueel ook een lunch of diner er bij? Vraag naar de mogelijkheden!
  • Minimaal aantal deelnemers 25
  • Ben je met een kleiner gezelschap? Bekijk hier de tocht met een scooter langs deze unieke bedrijven (vanaf 2 personen al mogelijk)
  • Gehele jaar te reserveren op elke tijd

Boeken en meer informatie

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp