Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Geweldig!!!

We hebben een geweldig dag gehad, prachtig route door het mooie landschap van Twente.

T Spijker uit Punthorst

Fantastisch

Via een GPS een mooie route gereden op een elektrische loopfiets.
Was even wennen maar al vrij snel onder de knie.
Zijn 4 uur onderweg geweest
Genoten van de omgeving met genoeg rust plekjes en eet en drink gelegenheden.
Een aanrader.

Jos cruijsen uit Haren nb.

Erg goed bedrijf.

Wij hebben op een prachtige na-zomerdag 2e-bikes gehuurd. Na een hartelijke ontvangst in een gezellig pand kregen wij duidelijk uitleg over het gps systeem en de fiets. De fietsen waren tip top in orde. Vaak loopt zo een huurfiets ergens aan of piept of kraakt er wel ergens iets maar in dit geval niet. We waren bang dat we niet met het gps systeem overweg konden maar ook dat was heel duidelijk.
Toen we na de lunch bij een hotel in de omgeving weg wilde fietsen had een van ons een lekke achterband. Na een telefoontje naar Actief Twente werd het probleem opgelost. We konden de fiets laten staan en verder fietsen op een e-bike van het hotel.
We hebben een heerlijke dag gehad in het prachtige Twente.

M. Bekkering uit ‘s-Gravenzande

Geweldige route met de kickbike

De tocht was geweldig. De uitleg over de kickbike was prima. Goed geregeld allemaal. Ook enorm aardig en vrolijk personeel. Het eten bij de restaurants viel een beetje tegen.

Ingrid uit Almelo

Leuke ontspannen dag!

Leuke dag gehad op de elektrische loopfiets.
Ontvangst met koffie was vriendelijk, uitleg van de fiets duidelijk.
Ook de Garmin was prima ingesteld en de route makkelijk te volgen.
Al met al een geslaagde middag gehad met mijn moeder.

Suzanne uit Arnhem

Super familie uitje!

Heerlijk gelopen met het grootste deel van de familie op de lopifit. Voor 2 personen was de lopifit toch iets te hoog gegrepen en daar werd vervangend vervoer voor geregeld. Top uitje!

Natalie Stuivenberg uit Enschede

Hele leuke dag gehad in het land van Ilse

We zijn met zijn zessen op de loopstep door een deel van Twente geweest. We werden spontaan ontvangen door de jongens van Twente actief. Goede uitleg en een zeer goede service bij een lekke band. Wij hebben een geweldige leuke dag gehad en prachtig mooi weer in een mooie omgeving. Bedankt. Groet John Laan

John Laan uit Beverwijk

Vriendelijkheid en gastvrijheid staan bovenaan bij Actief Twente!

We werden erg vriendelijk en gastvrij ontvangen bij Actief Twente. Er was een gemoedelijke sfeer en de locatie is mooi, schoon en gezellig. De uitleg bij de elektrische loopfietsen was duidelijk. De route die we gekozen hadden was mooi en super handig dat we daarbij een TomTom meekregen.

Eric en Leanne van Aalst uit Hazerswoude Dorp

Geweldige ervaring op de kickbike

Prachtige route door het bos en over het Lutterzand. Alleen laatste stuk viel ons zwaar met tegenwind, maar was verder hartstikke leuk.

Belinda van Gilst uit Enschede

Gewoon goed!

Kundig en klantgericht. Goede en nette uitleg over het gebruik van de scooter. We kregen zeer fraaie route aangereikt welke ons door het prachtige Overijsselse landschap leidde. Zeer geslaagd en de moeite waar. Bij terugkomst lekker op terras in een heerlijk voorjaarszonnetje van een drankje en borrelhapje genoten. Voor de bierliefhebbers: ze hebben verschillende speciaalbieren in huis! Wat ons betreft een aanrader.

Raymond uit Best