Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Erg leuke middag gehad, goede service

Mijn man en ik hebben met onze drie kleinkinderen een elektrische loopfiets gehuurd. We hebben een enorm leuke middag gehad. Halverwege de tocht liep de ketting eraf, dat kan gebeuren.
Na een kwartier stond er al een busje bij ons met een andere loopfiets: topservice dus!
De Gps werkte goed en de route die wij hadden, de Denekamp Austiberg route, was mooi. De middag kon niet meer stuk toen de route in Denekamp ook nog vlakbij de ijsboer langs kwam.
Dit uitje is voor herhaling vatbaar.

Cora uit Borne

e-cruiser

Het was super! Heerlijk ‘gefietst’ (want fietsen kun je het eigenlijk niet noemen 😉) op de e-cruiser die ons een mooi stukje Twente heeft laten zien. We komen zeker nog eens terug!

Miranda uit Schuinesloot

Helemaal top

Twee loopsteps en een elektrische chopper echt helemaal geweldig. Alles was top geregeld vanaf de aankomst tot het einde. Vriendelijke mensen en een hele mooie omgeving. Echt de moeite waard om twee uur voor te rijden. Zoon van 16 vond het ook helemaal geweldig. Bedankt voor deze super dag .

Petra uit Kudelstaart

Twee superleuke dagen gehad dankzij Actief Twente

Nadat bleek dat onze kleding een beetje te besmettelijk was voor de 5 gehuurde solexen konden we gelukkig dankzij de vriendelijke medewerkers de boeking omzetten naar 5 e-choppers. En wat en feest was dat, prachtige en duidelijke route door de mooie natuur en de ongekende stilte van het landschap. Toen besloten ook een kanotocht op de Vechte (Duitsland) te boeken, moe maar voldaan konden we na een lichte lunch op de step terug naar de auto. Helaas zijn we verkeerd gereden waardoor 21 minuten steppen bijna een uur steppen werd. Dat was heftig maar ook wel weer grappig natuurlijk. Al met al hebben we beide dagen enorm genoten.

Michèle uit Cruquius

Wat een super dag. Vriendelijk personeel, snelle service bij pech(je), mooie omgeving. Helemaal top

Bovenstaande zin dekt de lading

Ineke Logt uit Bentelo

Yvonne

De eerste minuten wat onwennig maar daarna geweldig genoten van de loopfiets. Wat maken we door rustig wandelen ineens vele kilometers.
Na 3 uren was het ook wel genoeg, maar we hebben het super leuk gehad! De navigatie was ook heel makkelijk. Kortom een super dag in een mooie omgeving!

De vriendelijkheid van het personeel werkt hier natuurlijk ook mee 🙂

Yvonne uit RIJSSEN

Top familie-uitstapje!

Vorig zomer voor het eerst scooter gereden via Twente Actief en dat was voor herhaling vatbaar. Samen met mijn 3 kids nu het Early Birds arrangement geboekt. Prima ontvangst, duidelijke uitleg over route en scooters en dan op pad. Gezellige ochtend gehad en lekkere lunch bij terugkeer, volgend jaar weer!!

monique uit De Lutte

Prima fiets!

Prima fiets met uitstekende accu.

Marike Kemper uit Uitgeest

Heerlijke zwerftocht door mooi Twente en Duitsland

We hebben met zijn 3-en een e-fatbike gehuurd voor een dag en zijn zonder een route gaan fietsen. Bij elke splitsing of kruising het mooiste weggetje kiezen. De e-fatbikes zijn een genot om op te fietsen, moeiteloos 5,5 uur gefietst, accu’s waren nog niet half leeg (50Km). Mijn vrouw en dochter maakten veel gebruik van de elektrische trapondersteuning en zelf heb ik meer op eigen kracht gefietst en dat zie je terug in de accu: bij mij was er nog maar 1 streepje van de accu-indicator af. De e-fatbikes zijn dus ook prima op eigen kracht te fietsen, hoewel het bij het starten en op snelheid komen erg fijn is om de ondersteuning erbij te hebben. Het zijn wel forse fietsen en ze trekken veel bekijks. Alles netjes geregeld, ook in coronatijd. De dag na hemelvaart was heerlijk rustig om te fietsen. Topdag!

Fam de Vries uit Hengelo

Leuke ervaring in de buurt

Een kanotochtje geboekt op de bornse beek. Goede uitleg, extra ondersteuning bij de stuwtjes, vriendelijke service! Top dag gehad!

Natascha uit Enschede