Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Na deze tocht zijn de Amsterdamse hockeydames fan geworden van Twente & solex!

Ondanks een regenachtige dag, hielden de lange bijpassende solex jassen ons warm! Met een groep van 11 hockeydames van Pinoké dames 3 hebben we een geweldige tocht gehad! De Twentse jongens die aan het werk waren hielpen leuk mee en dat zorgde voor nog meer sfeer!

Elenoor Nietsch uit Amstetdam

Meedenkend en meelevend.

Helaas konden wij vanwege het slechte weer geen gebruik maken van de loopfietsen. Gelukkig werd er met ons mee gedacht. Na goed overleg werd er besloten om wel gebruik te maken van het eten en niet van de reeds betaalde loopfietsen. Het bedrag voor de loopfietsen werd meteen teruggeboekt op onze rekening. Vriendelijke mensen en een prima service. De score is dus gebaseerd op communicatie en service.

B M uit Oostwold

Heerlijk gefietst op de luxe fiets

Ik wilde een keer uitproberen hoe een lichtgewicht fiets met derailleur fietst, dus heb er een dagje één gehuurd: geweldig, wat licht trappen! Alsof je elektrisch fietst… Verder ook heel tevreden over het bedrijf: Eenvoudig boeken, duidelijke uitleg, prettige sfeer.

Marieke uit Enter

Prima MTB’s

Wij hadden prima MTB’s die bij ons vakantiehuis in Mander bezorgd werden en weer opgehaald.

Marjolein Rodijk uit -

Erg tevreden over de elektrische fiets en service!

Goede telefonische bereikbaarheid en snelle service (bezorgen en ophalen) voor de huur van een elektrische fiets voor een aantal dagen. Erg tevreden!

Mirjam uit Haarlem

Fantastische service

Eén dag vooraf via website reservering gedaan, en zonder enig probleem keurig twee fietsen op vakantie-adres geleverd en weer opgehaald. Prima fietsen, ook de bakfiets voor een baby en een peuter. Superservice voor hele redelijke prijs!

Wendy uit Gemert

Top service

Alles per mail geregeld. Prima contact. Fiets is gehaald en gebracht bij de afgesproken locatie. Top service!

Yvonne uit haarlem

Fantastisch!!

Fantastisch!! Had samen met me dochter een mountainbike gehuurd. Na ong. Een uur kreeg mijn dochter het benauwd en vele steken in haar zij. Omdat dit bleef aanhouden, heb ik gebeld en gevraagd als we terug zijn, zouden we de moutainbikes in mogen leveren voor de elektrische duofiets? Dit, zodat ze naast me zat, ik haar goed in de gaten kon houden en het evt overnemen als het nodig was) Dit was geen enkel probleem. Wij terug (na nog 4x te hebben gestopt vd pijn) en verder met de duofiets. Jongens, het was geweldig. Bedankt voor jullie hulp, jullie inzet, jullie enthousiasme. Dankzij jullie hebben we nog een geweldige dag gehad, top!!!

M Boeters uit Tijnje

Super dagje gahad!

Wij hadden neven-en nichtendag. Hebben 5 familiefietsen gehuurd. Mooie route mee gekregen. Na afloop een heerlijke barbeque! Alles was top geregeld en personeel super vriendelijk!! Wij komen zeker terug.

Petra Schaper uit Hengelo

Prachtige fietsdag

Mede door Twentefiets hebben wij (Roelie en Wim) een prachtige fietstocht kunnen maken door een prachtig landschap. De zon lachte ons toe en ook alle mensen die we tegen kwamen waren zeer vriendelijk. Het opgeruimde zit waarschijnlijk in de volksaard.
Ook bij Twentefiets werden we hartelijk ontvangen en onze huurfiets gedemonstreerd. Hierbij werd ook een routebeschrijving geleverd op een gps-apparaat. Handig want je kunt de route gemakkelijk volgen en het verkeer in de gaten houden. Bijzonder zijn de waarschuwingen op de gps voor onoverzichtelijke en mogelijk gevaarlijke situaties, heel attent!
Een fietsdag die we zeker nog eens over zullen doen!

Roelie en Wim uit Heelsum