Gewoon goed!

Kundig en klantgericht. Goede en nette uitleg over het gebruik van de scooter. We kregen zeer fraaie route aangereikt welke ons door het prachtige Overijsselse landschap leidde. Zeer geslaagd en de moeite waar. Bij terugkomst lekker op terras in een heerlijk voorjaarszonnetje van een drankje en borrelhapje genoten. Voor de bierliefhebbers: ze hebben verschillende speciaalbieren in huis! Wat ons betreft een aanrader.

Raymond uit Best

Mooie solextocht gehad

Op Hemelvaartsdag hebben we met 7 kameraden solexen gehuurd bij Actief Twente, Casper heeft ons mooi geholpen (beste keal!)
Van Twekkelo naar de Hoeve getourt in een dag van terras naar terras.
Mooie dag gehad met elkaar.

Lars uit Enschede

Helemaal top!

Scooteren met pubers achterop, helemaal top!

Pijnakker uit Son en breugel

TOP, zowel de high Tea als de Kickbike tour

Na een uitstekende High Tea een prachtige tocht gemaakt per kick bike (step) door het mooie Dinkelland. De bikes waren in uitstekende staat en de routebeschrijving duidelijk.
Het personeel was vriendelijk, behulpzaam en deskundig.
We hebben genoten van een mooie dag.

Arie de Jager uit Enschede

Top geregeld voor een groep van +/- 125 personen

Afgelopen maandag personeelsfeest gehouden bij actief twente, ontvangst met koffie en heerlijke verse krentewegge, vervolgens keuze uit een heel aantal verschillende activiteiten en als afsluiting een heerlijke BBQ! tussen de activiteiten door was alles betreft catering ook uitstekend geregeld. de groep bestond uit leeftijden van 18 tot 60 jaar en iedereen had het optimaal naar zijn zin!

Bebovloeren uit Vriezenveen

Heerlijke fietsdagen gehad in prachtige omgeving.

Wij hebben voor het 3e jaar bij de jongens elektrische fietsen gehuurd en weer prachtige dagen beleefd met behulp van hun mooie routes. Ook hebben we na de tochten nog lekker gezeten met iets lekkers op hun terras. We komen zeker terug en nemen weer bollen mee!

Fam. Hollander uit Den Bosch

Gastvrij

Gisteren een aantal scooters gehuurd. Gelukkig waren er handschoenen die we mochten lenen. Het was prima indien we wat later terug zouden komen als we wat langer in een cafe wilden blijven om weer op te warmen. Nog niet eerder meegemaakt dat je niet voor minimaal 4 uur hoefde te huren en dat je niet vol hoefde te tanken na afloop. Alles heel relaxt. Prima ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

klompsma uit dalen

Een geweldig uitje!

De fietsen stonden klaar op het afgesproken moment. Het was mogelijk ter plekke nog een tandem om te ruilen voor fietsen. Prima geregeld en goede dienstverlening! Een tip is nog wel wat fietsroutes (evt. tegen betaling) beschikbaar te hebben.

Anita uit Amersfoort

Leuke dag

Het dagje uit met kinderen is heel goed bevallen! Onze dochters vonden het super om voorop de scooter te zitten. Mooie route met onderweg lekker ijs en een leuke speeltuin. Aanrader!

Fam. v/d Beld uit Ommen

Geweldige tocht gehad

Onlangs met 7 personen een tocht gemaakt door het mooie Twentse land. We hadden 7 solexen gereserveerd. Er was helaas iets misgegaan in de verwerking van de reservering, waardoor er slechts 4 solexen beschikbaar waren. We zijn uiteindelijk met 4 solexen en 3 scooters op pad gegaan, wat ook erg leuk was omdat we onderweg konden ruilen. We zijn erg vriendelijk geholpen en het ongemak werd met een leuke korting goedgemaakt. Kortom: we hebben een mooie middag beleefd!

Simone Weghorst uit Zwolle