Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Super familie uitje!

Heerlijk gelopen met het grootste deel van de familie op de lopifit. Voor 2 personen was de lopifit toch iets te hoog gegrepen en daar werd vervangend vervoer voor geregeld. Top uitje!

Natalie Stuivenberg uit Enschede

Hele leuke dag gehad in het land van Ilse

We zijn met zijn zessen op de loopstep door een deel van Twente geweest. We werden spontaan ontvangen door de jongens van Twente actief. Goede uitleg en een zeer goede service bij een lekke band. Wij hebben een geweldige leuke dag gehad en prachtig mooi weer in een mooie omgeving. Bedankt. Groet John Laan

John Laan uit Beverwijk

Vriendelijkheid en gastvrijheid staan bovenaan bij Actief Twente!

We werden erg vriendelijk en gastvrij ontvangen bij Actief Twente. Er was een gemoedelijke sfeer en de locatie is mooi, schoon en gezellig. De uitleg bij de elektrische loopfietsen was duidelijk. De route die we gekozen hadden was mooi en super handig dat we daarbij een TomTom meekregen.

Eric en Leanne van Aalst uit Hazerswoude Dorp

Geweldige ervaring op de kickbike

Prachtige route door het bos en over het Lutterzand. Alleen laatste stuk viel ons zwaar met tegenwind, maar was verder hartstikke leuk.

Belinda van Gilst uit Enschede

Gewoon goed!

Kundig en klantgericht. Goede en nette uitleg over het gebruik van de scooter. We kregen zeer fraaie route aangereikt welke ons door het prachtige Overijsselse landschap leidde. Zeer geslaagd en de moeite waar. Bij terugkomst lekker op terras in een heerlijk voorjaarszonnetje van een drankje en borrelhapje genoten. Voor de bierliefhebbers: ze hebben verschillende speciaalbieren in huis! Wat ons betreft een aanrader.

Raymond uit Best

Mooie solextocht gehad

Op Hemelvaartsdag hebben we met 7 kameraden solexen gehuurd bij Actief Twente, Casper heeft ons mooi geholpen (beste keal!)
Van Twekkelo naar de Hoeve getourt in een dag van terras naar terras.
Mooie dag gehad met elkaar.

Lars uit Enschede

Helemaal top!

Scooteren met pubers achterop, helemaal top!

Pijnakker uit Son en breugel

TOP, zowel de high Tea als de Kickbike tour

Na een uitstekende High Tea een prachtige tocht gemaakt per kick bike (step) door het mooie Dinkelland. De bikes waren in uitstekende staat en de routebeschrijving duidelijk.
Het personeel was vriendelijk, behulpzaam en deskundig.
We hebben genoten van een mooie dag.

Arie de Jager uit Enschede

Top geregeld voor een groep van +/- 125 personen

Afgelopen maandag personeelsfeest gehouden bij actief twente, ontvangst met koffie en heerlijke verse krentewegge, vervolgens keuze uit een heel aantal verschillende activiteiten en als afsluiting een heerlijke BBQ! tussen de activiteiten door was alles betreft catering ook uitstekend geregeld. de groep bestond uit leeftijden van 18 tot 60 jaar en iedereen had het optimaal naar zijn zin!

Bebovloeren uit Vriezenveen

Heerlijke fietsdagen gehad in prachtige omgeving.

Wij hebben voor het 3e jaar bij de jongens elektrische fietsen gehuurd en weer prachtige dagen beleefd met behulp van hun mooie routes. Ook hebben we na de tochten nog lekker gezeten met iets lekkers op hun terras. We komen zeker terug en nemen weer bollen mee!

Fam. Hollander uit Den Bosch