7 dagen per week geopend
Paintballen en Choppertocht

Paintballen en Choppertocht

Kop koffie/thee
Choppertocht
Paintballen in Oldenzaal (2 uur)
100 paintball kogels p.p.
Route
WA-verzekering

Zijn jullie opzoek naar een leuk, actief uitje? Dan is dat het perfecte uitje! Na een prachtige route gaan jullie met zijn allen paintballen!

Een klein vooruitzicht op je uitje!

Dit sportieve paintball & Chopper arrangement is de ultieme uitdaging voor je collega’s, familieleden en vrijgezellenfeestje. Tuf eerst gemoedelijk met de chopper door het glooiende landschap. En ga daarna Paintballen bij Paintball Warriors!

Choppertocht

Vertrek vanaf Actief Twente voor een mooie tocht met je e-chopper en geniet van de rust en de omgeving. De e-chopper heeft dikke banden en een hoog stuur! Hoe cool is dat! Met wie ga jij toeren?

Wij hebben mooie routes voor je, maar je mag natuurlijk ook je eigen route rijden.

💡 Voor de e-chopper heb je een (brommer) rijbewijs nodig!

Meer over Choppertocht

Paintballen

Met de route die vanaf Actief Twente start rijdt je door het prachtige landschap naar de paintball locatie. Eenmaal daar aangekomen kan de actie beginnen!

Meer over Paintballen

Prijzen en voorwaarden

Arrangement informatie: – Duur arrangement: ca. 4 uur – Minimaal aantal deelnemers: 10 personen – Overige consumpties niet inbegrepen Bijzonderheden: - Extra kogels beschikbaar op de paintball locatie tegen contante betaling: 100 stuks a € 7,50 p.p.. Let op: je kunt op deze locatie niet pinnen. De extra kogels kunnen dus alleen worden bijgekocht tegen contante betaling. Wil je vooraf alvast extra kogels boeken? Dat kan! Geef het dan hieronder aan.

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online. NB: De boeking van het paintballen is onder voorbehoud van de beschikbaarheid, wij informeren je hier zo snel mogelijk over.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp