FatMaxtocht op locatie

Highlights

  • FatMax tocht (2 uur of 3 uur)
  • WA-verzekering
  • Bezorgd op jullie locatie

Boek nu vanaf

prijs op aanvraag

Ken jij hem al? De Fatmax e-step met brede banden die een snelheid van 25 km/u kan halen. Heerlijk toeren vanaf je eigen locatie!

Kirsten uit Wierden

goed! goede communicatie en zorgen voor een goede oplossing
+ Lees meer

Yvonne uit Goor

Was een super leuke ervaring. Samen met collega’s een onvergetelijke middag gehad. Wel met pech onderweg gestaan, maar hulp was snel te plaatste en kregen vervangende Fat Maxen. Personeel was super vriendelijk. De diner tocht gedaan. Het eten was heerlijk onderweg. Ons nog wel verreden, dus waren overal te laat op bestemming, maar dit was geen probleem. Al met al een topdag, een aanrader.
+ Lees meer

Wendy Vos uit Overdinkel

Dagje met de collega’s op de FatMax-E door het mooi Twentse landschap. Leuk en zeker ook erg relaxed! Goed materiaal en de bezorging op locatie van de FatMax was top verzorgd door Actief Twente. Zeker een aanrader!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een optie of reserveer dit arrangement door onderstaand formulier in te vullen.

Vergelijkbare arrangementen

Dinertocht vanaf de Witte Berg in Ootmarsum

Dinertocht vanaf de Witte Berg in Ootmarsum

Tijdens deze tocht volg je met een voertuig een route langs verschillende restaurants die bekend staan om hun gastvrijheid.

Build Your Burger & Voertuig

Build Your Burger & Voertuig

Op zoek naar het lekkerste uitje met eten? Zoek niet verder? Met het build your burger arrangement maak je de lekkerste hamburgers ooit. Vooraf toer je een straatje om en daarna ga je genieten van een ultieme mix van vlees en toppings. Loopt het water jou al in de mond?

Boek nu

51,25

Meer informatie
Tocht op wielen & Pizza DO It Yourself

Tocht op wielen & Pizza DO It Yourself

Fan van Italië? Dan is dit arrangement iets voor jou. Je gaat een leuke tocht maken op één van onze voertuigen. Kies je voor de echte Italiaanse scooter of toch iets anders. De keuze is aan jou. Na de tocht mag je zelf actief bezig gaan en leer je van een ervaren persoon hoe je je eigen pizza maakt.

Boek nu

53,-

Meer informatie
Greuner wordt ’t nig 🚜

Greuner wordt ’t nig 🚜

“Wauw, het teamuitje bij Actief Twente was echt super gezellig!’’ - dat is wat je als organisator van een teamuitje graag wil horen toch?

Boek nu

112

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp