Boogschiet workshop

Boogschiet workshop

Duur 1 uur
Goede begeleiding
Incl. consumpties en kaas & worst
Mogelijk vanaf 10 personen
Verlengen mogelijk

Boogschieten is de perfecte activiteit voor groepen die van een beetje actie houden. Zijn jullie competitief en leer je graag de fijne kneepjes van het boogschietvak? Dan is deze workshop een leuke challenge voor jullie. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk de gezelligheid!

Workshop? Wat is het?

Leer hoe je een boog vasthoudt, spant en richt. De begeleiders helpen je mee om op de juiste manier de pijl te laden en deze recht in de roos te raken. Raak je de roos niet? Geen probleem. Je ontvangt tips en tricks in een ontspannen setting. Het doel is een leuke dag!

De Boogschietbaan

Wij hebben een boogschietbaan met drie doelen. Vanaf 10 meter moet je de blazoen raken. Bij onze baan staat veiligheid voorop. Tevens biedt hij voldoende ruimte om de boogschietcapaciteiten van je tegenstander uitvoerig te bekijken. Het boogschieten is een buitenactiviteit maar onze baan kan ook met slecht weer gebruikt worden. Zo ben je altijd verzekerd van een leuk uitje.

 

Peter de Schutterkoning!

Peter is een van onze boogschietbegeleiders. Hij is al 20 jaar lid van de Nederlandse Handboog Bond en schiet bij een heuse Schutterij!

Combineer met…

Je hebt een leuke activiteit uitgekozen en je wilt graag je uitje nog iets completer maken. Wat dacht je van een tocht op een voertuig naar keuze. Of gezelllig na zitten onder het genot van een hapje en een drankje? Bekijk onze opties:

 

Ervaringen van bezoekers

Geslaagd evenement

Ondanks de kou een geslaagd evenement. De doelstelling dat jong en oud mee kon doen is ruimschoots gehaald. Ik zie… + lees meer

- Rene

Gezellige en zonnige middag met goede verzorging.

We hebben met onze groep meegedaan aan Boogschieten. Heel leerzaam en een goede uitleg met een drankje en een hapje.… + lees meer

- Luma Verspaning BV uit Hengelo

Een echt avontuur in eigen land

De combinatie van boogschieten gevolgd door mountainbiken was geweldig. We hebben veel beleefd en veel gelachen. We zullen nog lang… + lees meer

- J.Zevenbergen uit Enschede
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

  • Workshop duurt ca. 1 uur.
  • Langer boogschieten is mogelijk informeer naar de mogelijkheden.
  • Vanaf 10 personen of 10 betalende personen.
  • Groepen vanaf 50 personen op aanvraag mogelijk
  • Standaard werken we met boogschiet-materiaal geschikt voor 12 jaar en ouder. Heb je jongere kinderen bij het gezelschap? Geef het ons aan!
  • Twee drankjes inbegrepen overige consumpties op nacalculatie
  • Boogschieten kan ook op jouw locatie. Meer info hier
  • Wil je een contest met 2 schietactiviteiten? Bekijk onze Shooting Range

Boeken en meer informatie

Neem een optie of reserveer dit arrangement eenvoudig online.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp