Amerikaanse schoolbus

Highlights

  • Amerikaanse schoolbus
  • Chauffeur
  • Inzittendenverzekering

Boek nu vanaf

Vanaf 450,-

Plan jij het bedrijfsuitje? Of misschien wel een vrijgezellenfeest of bruiloft? Dan is dit vervoersmiddel echt iets voor jou!

Familie van Bilsem uit Enschede

We hebben de Amerikaanse schoolbus gehuurd om ons naar de feestlocatie te brengen en weer op te halen. Alles was top geregeld. Buschauffeur Piet, heel erg bedankt voor de leuke rit.
+ Lees meer

Erwin uit -

Namens het organisatie team, willen wij Actief Twente bedanken voor de goede verzorging. Tevens willen wij jullie chauffeur Piet ook bedanken voor de gezellige en prachtige rit, iedereen heeft er van genoten.
+ Lees meer

Miranda Kamphuis uit Denekamp

Met chauffeur Piet was het prima overleggen w.b de route. Ideaal om met de oude Amerikaanse scoolbus door het prachtig mooie Twensche landschap te touren. Mooi rustig aan en ondertussen kon iedereen goed rondkijken, dan komen de verhalen los. Een aantal van ons waren op leeftijd en/of slechter ter been, echt een aanrader!
+ Lees meer

Klaas uit Enschede

De chauffeur was mooi op tijd en heeft ons een veilige rondrit met de Amerikaanse schoolbus langs de mooie plekjes in het buitengebied van Enschede bezorgd! Je trekt in ieder geval veel bekijks!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Plaats je aanvraag door onderstaand formulier in te vullen.

Vergelijkbare arrangementen

Build Your Burger & Voertuig

Build Your Burger & Voertuig

Build your burger? Ja je hebt het goed gelezen, je gaat je eigen burger maken! Dus wees creatief en smakelijk. Dit toparrangement wordt geopend met zoete mini burgers!

Boek nu

52,75

Meer informatie
Mysterie van de schatkist

Mysterie van de schatkist

Ben jij een echte speurneus? En weet jij raadsels en puzzels op te lossen? Dan is deze puzzeltocht dé uitdaging voor jou. Kom met je pap, mam of begeleider en kraak het mysterie!

Boek nu

€ 12,50

Meer informatie
Kinderfeestje pizza bakken

Kinderfeestje pizza bakken

Altijd al je eigen pizza's willen maken? Nu kan het! Van bodem tot topping. Ben jij de pizzachef van je eigen kinderfeestje?

Lego Masters Junior

Lego Masters Junior

Je kent het vast wel van TV: Lego Masters! Maar nu zijn jullie aan de beurt! Wie bouwt de hoogste toren? Of wie maakt het gaafste fantasie-voertuig?

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp