Amerikaanse schoolbus

Highlights

  • Amerikaanse schoolbus
  • Chauffeur
  • Inzittendenverzekering

Boek nu vanaf

Vanaf 450,-

Plan jij het bedrijfsuitje? Of misschien wel een vrijgezellenfeest of bruiloft? Dan is dit vervoersmiddel echt iets voor jou!

Familie van Bilsem uit Enschede

We hebben de Amerikaanse schoolbus gehuurd om ons naar de feestlocatie te brengen en weer op te halen. Alles was top geregeld. Buschauffeur Piet, heel erg bedankt voor de leuke rit.
+ Lees meer

Erwin uit -

Namens het organisatie team, willen wij Actief Twente bedanken voor de goede verzorging. Tevens willen wij jullie chauffeur Piet ook bedanken voor de gezellige en prachtige rit, iedereen heeft er van genoten.
+ Lees meer

Miranda Kamphuis uit Denekamp

Met chauffeur Piet was het prima overleggen w.b de route. Ideaal om met de oude Amerikaanse scoolbus door het prachtig mooie Twensche landschap te touren. Mooi rustig aan en ondertussen kon iedereen goed rondkijken, dan komen de verhalen los. Een aantal van ons waren op leeftijd en/of slechter ter been, echt een aanrader!
+ Lees meer

Klaas uit Enschede

De chauffeur was mooi op tijd en heeft ons een veilige rondrit met de Amerikaanse schoolbus langs de mooie plekjes in het buitengebied van Enschede bezorgd! Je trekt in ieder geval veel bekijks!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Plaats je aanvraag door onderstaand formulier in te vullen.

Vergelijkbare arrangementen

Paasarrangement: Dé Q-Eiertocht 🐣

Paasarrangement: Dé Q-Eiertocht 🐣

Kom tijdens de Paasdagen onze paaseieren zoeken met de Q(eie)R-Tocht! In elk paasei zit een QR-code verstopt.

Boek nu

€ 42,25

Meer informatie
Polaroid Photo Game

Polaroid Photo Game

3...2...1... en de tijd gaat in! Ga op pad met een camera en een plattegrond. Zoek de locaties en maak in een race tegen de klok de foto's exact na! Even geen mobieltjes, geen socials en geen internet nodig. Gewoon ouderwets speurwerk!

Boek nu

€ 21,75

Meer informatie
Chopper & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Chopper & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Toer op je chopper door het mooie Twentse landschap. Halverwege je tocht stop je bij een bierbrouwerij voor een rondleiding. Leer hoe de verschillende ingrediënten en technieken worden gebruikt. Na je rondleiding en toertocht ontvangen we je bij Actief voor een gezellige naborrel.

Boek nu

€ 61,75

Meer informatie
Fiets & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Fiets & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

De fiets is gekozen. Je tocht naar Ootmarsum kan beginnen voor een rondleiding bij Othmar Bierbrouwerij. Tijdens de tour leer je hoe de verschillende ingrediënten en technieken worden gebruikt. En dit alles onder het genot van een heerlijk proefglaasje Othmar Pilsner.

Boek nu

€ 41,75 p.p.

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp