Lego Masters 🧱

Highlights

  • Lego Masters Contest met presentator!
  • Prijs voor het winnende team
  • Incl. een hapjesplank
  • Incl. 2 consumpties per persoon

Boek nu vanaf

€ 34,50

Ben je op zoek naar een activiteit waarbij je goed moet samenwerken, creatief moet zijn, oog voor detail moet hebben en behendig te werk moet gaan?

Yolande uit Ten Blake

Wat een ontzettend gaaf arrangement. We hadden choppers geboekt maar door het slechte weer moesten we gaan voor een alternatief programma. Actief Twente stelde voor om Lego Masters te gaan doen. Wat hebben veel lol gehad! Yanne bedankt voor je leuke begeleiding.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Wil je meer informatie over de Lego Masters? Stuur ons dan hieronder je aanvraag of bel ons via 0541 – 29 98 21.

Vergelijkbare arrangementen

Foute Bingo

Foute Bingo

Beleef nu de avond van je leven en speel de foute bingo! Deze bingo is een mix van het oude spel maar met een unieke twist. Een avond vol met lol en dat alles onder begeleiding van onze enige echte foute bingomaster!

Boek nu

45,25

Meer informatie
Winterse Smokkeltocht

Winterse Smokkeltocht

Ons spannendste arrangement in het donker. De Smokkeltocht! In kleine groepjes wordt je diep de Twentse bossen ingestuurd met niet meer dan een zaklamp en een kaart. Je doel: Het ontwijken van de bewakers. Weet jij de tocht te overleven zonder te schrikken? Wij denken van niet!

Boek nu

€ 47,00 per persoon

Meer informatie
Dropping in Twente

Dropping in Twente

Zin om iets uitdagends te doen? Actief Twente heeft nu een nieuw winter arrangement namelijk: een dropping. Dus trek je winterjas maar alvast aan!

Boek nu

€ 34,50

Meer informatie
Mysterie van de schatkist

Mysterie van de schatkist

Ben jij een echte speurneus? En weet jij raadsels en puzzels op te lossen? Dan is deze puzzeltocht dé uitdaging voor jou. Kom met je pap, mam of begeleider en kraak het mysterie!

Boek nu

€ 12,50

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp