Lego Masters

Highlights

  • Lego Masters Contest met presentator!
  • Prijs voor het winnende team
  • Incl. een hapjesplank
  • Incl. 2 consumpties per persoon

Boek nu vanaf

€ 35,00

Ben je op zoek naar een activiteit waarbij je goed moet samenwerken, creatief moet zijn, oog voor detail moet hebben en behendig te werk moet gaan?

Yolande uit Ten Blake

Wat een ontzettend gaaf arrangement. We hadden choppers geboekt maar door het slechte weer moesten we gaan voor een alternatief programma. Actief Twente stelde voor om Lego Masters te gaan doen. Wat hebben veel lol gehad! Yanne bedankt voor je leuke begeleiding.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Wil je meer informatie over de Lego Masters? Stuur ons dan hieronder je aanvraag of bel ons via 0541 – 29 98 21.

Vergelijkbare arrangementen

Polaroid Photo Game

Polaroid Photo Game

3...2...1... en de tijd gaat in! Ga op pad met een camera en een plattegrond. Zoek de locaties en maak in een race tegen de klok de foto's exact na! Even geen mobieltjes, geen socials en geen internet nodig. Gewoon ouderwets speurwerk!

Boek nu

€ 21,75

Meer informatie
Mysterie van de schatkist

Mysterie van de schatkist

Ben jij de speurneus die van raadsels en puzzels houdt? Dan is het mysterie van de schatkist echt iets voor jou. Pak je schatkaart, routeboek en schepje en los de raadsels en puzzels op. Kun jij de code kraken om de schatkist te openen? Vast wel!

Boek nu

€ 9,75

Meer informatie
Twentse Piraten Pubquiz

Twentse Piraten Pubquiz

TPP: iedereen kent het wel; de Twentse Piraten Party in Rossum. Maar, wist je dat er ook een Twentse Piraten Pubquiz bestaat? De kennisquiz over geheime zenders, piratenhits, je favoriete zangers en zangeressen. En natuurlijk Twente! Das toch mooi man!

Boek nu

€ 39,25

Meer informatie
Foute Bingo

Foute Bingo

Beleef nu de avond van je leven en speel de foute bingo! Deze bingo is een mix van het oude spel maar met een unieke twist. Een avond vol met lol en dat alles onder begeleiding van onze enige echte foute bingomaster!

Boek nu

45,25

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp