Cocktailworkshop

Cocktailworkshop

Workshop
2,5 uur durend arrangement
3 cocktails
Tapasplank
Nacho's
Swingende muziek
Mogelijk op elk gewenst tijdstip

Boek nu

€ 40,50 p.p.

Beleef een smaakvolle middag of avond met de cocktailworkshop. Deze workshop staat garant voor gezelligheid en lekkere drankjes. Een uitje dat je smaakpapillen in vervoering brengt.

Ontvangst

Onze cocktailbartender Janete heet je van harte welkom bij Actief Twente. Zij informeert je over het verloop van de workshop en zal je begeleiden naar onze cocktailbar.

De Cocktailworkshop

In deze 2,5 uur durende workshop leer je alle ins en outs over:

De cocktailworkshop wordt aangekleed met swingende muziek en tussendoor worden er hapjes geserveerd. Zijn er personen in jullie gezelschap die geen alcohol (mogen) drinken dan hebben wij mocktails (alcoholvrije cocktails). 

Tapas en nacho's

Gedurende het maken en proeven van je cocktails worden er tapas en nacho’s geserveerd. Jullie tapasplank bestaat uit een aantal koude gerechten waaronder: Fuet worstjes, tapenade, gehaktballetjes, olijven, ham etc. Bij de laatste ronde van de cocktails worden er nacho’s opgediend met cheddar kaas en diverse sauzen.

Wie is onze bartender?

Haar naam is Janete Santos en ze is geboren en getogen in Brazilië. In 2005 verhuisde ze naar Londen en kreeg ze haar eerste baan in een cocktailbar. En zoals ze zelf zegt: Het was ‘love at first shake!’

Sinds 2012 woont Janete in Nederland en na een kleine pauze vanwege de kinderen is ze terug op het cocktailpad. Haar cocktails zijn een kunst en een traktatie voor je zintuigen. Samen maken jullie heerlijke creaties…. met flair.

Uitbreidingsmogelijkheden

Wil je de cocktailworkshop uitbreiden met een leuke rit op één van onze voertuigen of naderhand afsluiten met een barbecue of buffet? Dan verwijzen we je graag naar onze pagina’s voor de voertuigen of diners. Voor vragen kun je altijd met ons contact opnemen.

Ervaringen van bezoekers

Super leuke dag

Super leuke dag gehad, goed geregeld en de activiteiten liepen mooi over op elkaar. Snelle communicatie via de mail en… + lees meer

- Manon
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

  • Het arrangement duurt ca. 2,5 uur
  • Minimaal 10 personen of betalend voor tien
  • Vanaf 16 personen een meerprijs van 2,50 euro p.p. ivm extra bartender
  • Ben je met meer dan 20 personen, neem contact met ons op
  • Alcoholvrije cocktails? Geen probleem. Laat het ons weten
  • Mogelijk op elk gewenst tijdstip
  • Inclusief tapas en nacho’s
  • Cocktailworkshop op je eigen locatie? Kijk hier voor info

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp