7 dagen per week geopend

Cocktailworkshop

2,5 uur durend arrangement
Tapasplank
Workshop
Nacho's
3 cocktails
Swingende muziek
Receptenboekje voor eigen gebruik
Mogelijk op elk gewenst tijdstip

Boek nu

€ 40,- p.p.

Beleef een smaakvolle middag of avond met de cocktailworkshop. Deze workshop staat garant voor gezelligheid en lekkere drankjes. Een uitje dat je smaakpapillen in vervoering brengt.

Ontvangst

Onze cocktailbartender heet je van harte welkom bij Actief Twente. Hij informeert je over het verloop van de avond en zal je begeleiden naar onze cocktailbar.

De Cocktailworkshop

In deze 2,5 uur durende workshop leer je alle ins en outs over:

De cocktailworkshop wordt aangekleed met swingende muziek en tussendoor worden er hapjes geserveerd. Na afloop krijg je het receptenboekje mee zodat je ze thuis nogmaals kunt maken. Zijn er personen in jullie gezelschap die geen alcohol (mogen) drinken dan hebben wij mocktails (alcoholvrije cocktails).

Tapas en nacho's

Gedurende het maken en proeven van je cocktails worden er tapas en nacho’s geserveerd. Jullie tapasplank bestaat uit een aantal koude gerechten waaronder: Fuet worstjes, tapenade, gehaktballetjes, olijven,  ham etc. Bij de laatste ronde van de cocktails worden er nacho’s opgediend met cheddar kaas en diverse sauzen.

Uitbreidingsmogelijkheden

Wil je de cocktailworkshop uitbreiden met een leuke rit op één van onze voertuigen of naderhand afsluiten met een barbecue of buffet? Dan verwijzen we je graag naar onze pagina’s voor de voertuigen of diners. Voor vragen kun je altijd met ons contact opnemen.

Voor wie is deze cocktailworkshop bedoeld?

Deze workshop is voor groepen vanaf 10 personen met een maximum van 20 personen. Dus perfect voor een vrijgezellenfeestje, vriendenfeestje of een avond met je collega’s.

Ervaringen van bezoekers

Super leuke dag

Super leuke dag gehad, goed geregeld en de activiteiten liepen mooi over op elkaar. Snelle communicatie via de mail en… + lees meer

- Manon
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

  • Het arrangement duurt ca. 2,5 uur
  • Minimaal 10 personen of betalend voor tien.
  • Ben je met meer dan 20 personen, neem contact met ons op
  • Alcoholvrije cocktails zijn mogelijk, vraag naar de mogelijkheden
  • Mogelijk op elk gewenst tijdstip
  • Inclusief tapas en nacho’s

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp