Citytocht door Zwolle

Citytocht door Zwolle

Bezorgen/ophalen in Zwolle bij Koggelaan (ter hoogte van het Stadskantoor)
Citytocht (2 uur / 3 uur / 4 uur)
WA-verzekering
Travelbag voor onderweg

Boek nu

Vanaf € 45,-

Niks is mooier dan op een voertuig Zwolle te ontdekken! Daarom verzorgen wij van Actief Twente complete tochten.

Wat kun je allemaal doen in Zwolle?

Zwolle heeft genoeg prachtige plekken die je gezien moet hebben! Zo heb je de Sassenpoort, een poort die eind veertiende eeuw werd gebruikt voor het verdedigen van de stad en nu nog als trouwlocatie functioneert. Of wat dacht je van De Peperbus, ook wel de Onze Lieve Vrouwetoren genoemd, dit is een toren van zo’n 75 meter hoog. Wil je deze beklimmen? Dan is een beetje sportief zijn wel handig, want hij heeft wel 236 treden! Helemaal boven aan kun je het prachtige uitzicht over Zwolle bewonderen. Gaaf toch?

Ben je een natuurliefhebber? Zwolle heeft genoeg prachtige parken! Zoals de Potgietersingel in de binnenstadof het Engelse werk, dicht bij de IJssel.

Kortom, stap op een voertuig en geniet van een dagje uit in Zwolle!

Hoe zal de tocht verlopen?

Je zult de tocht beginnen op de Koggelaan (ter hoogte van het Stadskantoor), Zwolle. Je krijgt hier uitleg door iemand van ons over de voertuigen, zodat je veilig op stap kan. Na deze uitleg zul je de route en een travelbag ontvangen en kun je op stap. De route zal je langs alle mooie plekken brengen die Zwolle te bieden heeft. Halverwege de route zal er tijd zijn voor een pauze en kun je genieten van de inhoud van de gekregen travelbag. Maar als je gebruik wil maken van de lokale horecagelegenheden kan dat natuurlijk ook! Na de pauze zul je de tocht verder doorzetten en zul je uiteindelijk weer eindigen op de Koggelaan (ter hoogte van het Stadskantoor)

Kies je voertuig!

De citytochten zijn mogelijk op de Scooter, E-Chopper, E-Puch, Fatmax E-step,  E-cruiser, Knaap bike en E-loopfiets. Al onze voertuigen kunnen 25 km/u.

Weet je niet welk voertuig je moet kiezen? Gelukkig hebben wij alles voor je op een rijtje gezet! Klik hier.

Prijzen en voorwaarden

Een scooter of E-chopper in Zwolle kun je huren voor 2 uur, 3 uur of 4 uur. De prijzen gelden per voertuig.
10-19* vanaf 20 voertuigen
2 uur € 47,50 € 45,00
3 uur € 55,00 € 52,50
 4 uur € 62,50 € 60,00
*Op zaterdag geldt een minimum aantal van 20 voertuigen of meer voor de citytocht. Niet vergeten: - Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs - Prijzen zijn gebaseerd op 1 persoon per voertuig. Op een scooter is het mogelijk een 2e persoon achterop mee te nemen. Kosten voor de 2e persoon bedragen € 6,50. De 2e persoon krijgt dan ook een eigen travelbag. - Start- en eindpunt van de route is de Koggelaan (ter hoogte van het Stadskantoor), Zwolle

Boeken en meer informatie

Neem een optie of reserveer dit arrangement door onderstaand formulier in te vullen.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp