Scootertocht en Picknick – La vita e bella

Highlights

  • Koffie/Thee met krentenwegge
  • Scootertocht
  • Route
  • WA-verzekering
  • Picknickmand

Boek nu vanaf

Vanaf € 30,25 p.p.

oling uit Zuidhorn

We kregen weliswaar geen elektrische scooter mee, die waren er niet meer, maar met een motortje was het ook heel leuk. Allebei van de generatie Puch en Mobylette was het wel gaaf.
+ Lees meer

Bas Nijhuis uit Hengelo

Top
+ Lees meer

Ch.A.Paap uit Hattem

De allereerste contacten o.m. per e-mail, de ontvangst, de verkregen informatie etc. getuigen van een prima service attitude! Kwaliteit scooters, de route beschrijving voor het verrassend fraaie landschap bevestigen voor ons alleen maar het positieve beeld. Kortom: complimenten voor uw kwaliteitsgerichte organisatie.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).

Vergelijkbare arrangementen

Chopper & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Chopper & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Toer op je chopper door het mooie Twentse landschap. Halverwege je tocht stop je bij een bierbrouwerij voor een rondleiding. Leer hoe de verschillende ingrediënten en technieken worden gebruikt. Na je rondleiding en toertocht ontvangen we je bij Actief voor een gezellige naborrel.

Boek nu

€ 61,75

Meer informatie
Fiets & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Fiets & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

De fiets is gekozen. Je tocht naar Ootmarsum kan beginnen voor een rondleiding bij Othmar Bierbrouwerij. Tijdens de tour leer je hoe de verschillende ingrediënten en technieken worden gebruikt. En dit alles onder het genot van een heerlijk proefglaasje Othmar Pilsner.

Boek nu

€ 41,75 p.p.

Meer informatie
Build Your Burger & Voertuig Naar Keuze

Build Your Burger & Voertuig Naar Keuze

Op zoek naar het lekkerste uitje met eten? Zoek niet verder? Met het build your burger arrangement maak je de lekkerste hamburgers ooit. Vooraf toer je een straatje om en daarna ga je genieten van een ultieme mix van vlees en toppings. Loopt het water jou al in de mond?

Boek nu

51,25

Meer informatie
Pizza DIY & Voertuig Naar Keuze

Pizza DIY & Voertuig Naar Keuze

Fan van Italië? Dan is dit arrangement iets voor jou. Je gaat een leuke tocht maken op één van onze voertuigen. Kies je voor de echte Italiaanse scooter of toch iets anders. De keuze is aan jou. Na de tocht mag je zelf actief bezig gaan en leer je van een ervaren persoon hoe je je eigen pizza maakt.

Boek nu

53,-

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp