7 dagen per week geopend
Scootertocht en Picknick – La vita e bella

Scootertocht en Picknick – La vita e bella

Koffie/Thee met krentenwegge
Scootertocht
Route
WA-verzekering
Picknickmand

Boek nu

Vanaf € 30,25 p.p.

Ontvangst & Scootertocht

Voordat je op pad gaat met de Italiaanse scooter, ontvangen we je eerst met koffie/thee en Twentse krentenwegge. Na de koffie en een korte uitleg is het zover en ga je op pad met een Italiaanse scooter. Een schitterende route laat jullie het mooie Twentse landschap zien. De omgeving biedt veel mogelijkheden voor een tussenstop op bijvoorbeeld een van de vele terrassen. Maar om optimaal van het mooie Twente te genieten, gaan jullie picknicken op een van de mooie plekjes langs de route.

Picknicken?

Zoek een mooi plekje in het weiland of langs de waterkant en geniet van de heerlijke Italiaanse lekkernijen die in de luxe picknickmand achterop de scooter zitten. Beleef Twente op z’n Italiaans! Ontkurk de fles Italiaanse alcoholvrije prosecco (alcohol in combinatie met de scooter mag natuurlijk niet!) en geniet van de heerlijke belegde Italiaanse bol. Een perfect idee voor bijvoorbeeld een vrienden dag, vrijgezellenfeest of een leuk dagje met je partner. Heerlijk ontspannen en genieten van de mooie natuur en de lekkernijen uit de picknickmand…La Vita é Bella!

Wanneer de picknick op is, wordt het tijd om de spullen weer in te pakken en de picknickmand weer achterop de scooter te zetten. Aansluitend ga je – met gevulde maag – weer op pad met de Italiaanse scooter. Lekker verder toeren om uiteindelijk weer te eindigen bij Actief Twente. Ben je dan nog niet klaar met genieten? Blijf dan vooral gezellig zitten borrelen op ons terras of de veranda.

Ervaringen van bezoekers

geweldige ervaring

We kregen weliswaar geen elektrische scooter mee, die waren er niet meer, maar met een motortje was het ook heel… + lees meer

- oling uit Zuidhorn

Het was helemaal top 👍

Top

- Bas Nijhuis uit Hengelo

Uitstekende service instelling vanaf eerste contact tot en met afloop huur scooters

De allereerste contacten o.m. per e-mail, de ontvangst, de verkregen informatie etc. getuigen van een prima service attitude! Kwaliteit scooters, de… + lees meer

- Ch.A.Paap uit Hattem
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

De prijsberekening van onze scooterarrangementen bestaat uit 2 delen: – De vaste kosten van het arrangement per persoon (zoals eten/drinken, etc) – De kosten per scooter (prijs per tijdsduur per scooter, ongeacht of er 1 of 2 personen op de scooter zitten) Arrangement informatie: - Duur arrangement: Je kan zelf kiezen voor hoe lang je de scooter huurt, zie prijstabel voor de huurtarieven - Minimaal aantal deelnemers: 1 persoon - Overige consumpties niet inbegrepen - Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs. Heb je dit niet? Geen probleem, want je kunt dan achterop de scooter! *Bij een scootertocht langer dan 6 uur dien je de scooter met een volle tank weer in te leveren. Op 1,5 kilometer afstand zit het dichtstbijzijnde tankstation. De scooters kunnen getankt worden met benzine (euroloodvrij 95). Met een volle tank (ca. 5 liter) kun je ca. 100 km rijden.

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp