Heisessie QR Rally

Heisessie QR Rally

Koffie/thee met Tony Chocolony
Vergaderen incl. tafelwater en gebruik audiovisuele middelen
Lunch
QR Rally Twente met voertuig 2 uur
Borrels & Ballen ter afsluiting

De heiseissie met QR-rally is perfect voor bedrijven die een leuk en uitdagend uitje willen maken met het personeel!

Ontvangst en vergaderen

Nadat jullie zijn ontvangen bij Actief Twente met koffie/thee en Tony Chocolony worden jullie naar de vergaderruimte begeleid. Deze ruimte kunnen jullie gebruiken als vergader-, presentatie- of brainstormruimte en is geschikt voor gezelschappen van 2 tot 100 personen. Er zijn audiovisuele middelen aanwezig en op tafel worden kannen met water gezet. Na een ochtend vergaderen heeft iedereen vast trek gekregen en dus kan de lunch beginnen!

Lunch

Om goedgevuld op pad te gaan verzorgen wij een heerlijke lunch voor jullie. Deze lunch bestaat uit:

Na de lunch zijn jullie helemaal klaar om op pad te gaan!

QR Rally

Aan de hand van een roadboek gaan jullie in 2 teams op pad op zoek naar QR-codes. De QR-codes zijn verstopt op de mooiste plekjes van Twente en bij elke QR-code hoort een vraag. Strijd tegen elkaar en verdien punten door de goede antwoorden op de vragen te noteren. Heeft jou team de meeste punten? Dan is jouw team de winnaar van de QR-rally!

Maak keuze uit een van onderstaande voertuigen.

Bij terugkomst is er gelegenheid om nog even na te borrelen met onze Borrels & Ballen: 2 comsumpties met bittergarnituur (3 per persoon).

Op maat gemaakt programma

Zou je nog iets extra willen aanvullen aan je programma? Graag stellen we voor jullie heidag een programma op maat samen. Afhankelijk van jullie wensen adviseren we jullie graag met een bijpassende activiteit.  De heisessie is bijvoorbeeld te combineren met andere teambuildings activiteiten zoals bamboestieken, een mountainbike clinic of boogschieten.  Lekker eten/drinken mag hierbij niet ontbreken! Klik hier voor al onze arrangementen met eten.

Bel of mail ons gerust (info@actieftwente.nl / 0541 299821). We brainstormen graag met je mee om jullie teamdag tot een succes te maken.

Neem contact met ons op

Prijzen en voorwaarden

De prijsberekening van onze heisessie bestaat uit 2 delen: – De vaste kosten van het arrangement per persoon (zoals eten/drinken/toeren etc) – De totale kosten voor de zaalhuur (vaste prijs, ongeacht of er 10 of 18 personen deelnemen)
Vaste kosten per persoon Zaalhuur totaalprijs
€ 55,- per persoon incl. BTW € 332,75 totaal incl. 21% BTW
Arrangement informatie: – Minimaal aantal deelnemers: 10 personen – Overige consumpties niet inbegrepen Niet vergeten: – Voor een Chopper of Scooter dien je in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs. Heb je dit niet? Geen probleem, want je kunt dan achterop de Italiaanse scooter! Of kies voor die persoon voor een Elektrische loopfiets of Beach Cruiser, supergaaf! – Heb je specifieke (dieet)wensen of allergieën? Neem gerust contact met ons op.

Boeken en meer informatie

Wil je meer informatie over onze heisessies? Of wil je een (optionele) reservering plaatsen op een bepaalde datum? We bespreken graag jullie wensen en onze mogelijkheden voor een op maat gemaakt programma. Stuur ons dan hieronder je aanvraag of bel ons via 0541 – 29 98 21.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp