Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Teambuilding activiteiten

Teambuilding activiteiten

Winterse smokkeltocht

Ben je op zoek naar een spannend teambuilding uitje? Kies dan voor onze spannende winterse smokkeltocht! Vroeger werd er in het grensgebied al veel gesmokkeld; sigaretten, alcohol of boter en kaas. Deze avond gaan jullie die spannende tijden zelf beleven!

Bekijk het arrangement

Solex en Abseilen

Ben jij op zoek naar een complete dag invulling voor je bedrijfsuitje of teamdag? Kies dan uit een van onze complete dagprogramma’s: uitermate geschikt voor teambuilding, het vergroten van de teamspirit maar zeker ook boordevol gezelligheid!

Bekijk het arrangement

Bamboestieken

Maak met een groep een prachtig bouwwerk van bamboestokken en elastiek. Om tot het beste resultaat te komen is bouwkundig inzicht, samenwerking, communicatie en creativiteit nodig. Als deze punten in balans zijn kan er een hoge, stevige bamboetoren gebouwd worden.

Bekijk het arrangement

Mountainbike clinic

Heb jij altijd al je mountainbike techniek willen verbeteren? Of lijkt het je gewoon leuk om samen met een gids op pad te gaan met een uitdagende route, waarbij behendigheid, houding en controle voorop staat? Boek dan onze mountainbike clinic!

Bekijk het arrangement

Boogschieten

Heb jij wel eens een pijl en boog in handen gehad? Met een snelle stoomcursus leer je hoe je moet boogschieten. Met als afsluiting een wedstrijd waarin jij je "Robin Hood " instinct naar boven kan halen.

Bekijk het arrangement

QR Scooter Rally Twente

Ga in teams op pad op echte Italiaanse scooters voor een scooteruitje in Twente en verdien de meeste punten. Ga samen met vrienden of collega’s op zoek naar aanwijzingen en vind de QR-codes. Heeft jouw team de meeste punten? Dan is jouw team de winnaar van deze spannende QR Scooter Rally Twente!

Bekijk het arrangement

GPS tocht

Zin om je teamuitje op een uitdagende manier iets te doen in de winter? Dan ben je bij ons op het goede adres met onze winterse GPS tocht en onbeperkt Pizza’s! Strijd in groepen tegen elkaar tijdens een spannende GPS tocht. Weet jullie groep als eerste de juiste route te ontcijferen?

Alle teambuilding arrangementen

Benieuwd naar al onze teambuilding arrangementen? Bekijk al onze mogelijkheden!

Meer info