Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Personeelsfeest

Personeelsfeest

Feestavond

Op zoek naar een gezellige feestavond? Bekijk dan snel onze mogelijkheden! Van Sixties-party of een Jaren '80 feest tot aan een Foute Party! Of wat dacht je van een heerlijke Italiaanse diner-avond, mmmm... dat is smullen én genieten!

Bekijk de mogelijkheden

Smokkeltocht

Op zoek naar een spannend personeelsfeest? Kies dan voor de spannende winterse smokkeltocht! Vroeger werd er in het grensgebied veel gesmokkeld in sigaretten, alcohol, boter en kaas. Op deze avond gaan jullie deze spannende tijd zelf beleven. Komen jullie zonder problemen langs de douane?

Bekijk het arrangement

Wie is de Mol?

Een spannend spel waarbij je goed moet nadenken. Wie vertrouw je? En wie niet? Behaal de meeste punten terwijl je gesaboteerd wordt.

Bekijk het arrangement

Pubquiz avond

Speel in teamverband een pubquiz, super gezellig en lachen! De pubquiz bestaat uit een aantal rondes en het is natuurlijk de bedoeling dat jouw team wint! Hoe is het gesteld met jouw algemene kennis?

Bekijk het arrangement

Italiaanse pizza's & scooter

Bij aankomst een alcoholvrij prosecco om vervolgens een prachtige tocht te maken op een Italiaanse scooter door Twente. Bij terugkomst staat Fabio klaar en heeft hij zijn traditionele houtoven meegenomen vanuit Italië om de Nederlanders een stukje van zijn eigen deeg te laten proeven.

Bekijk het arrangement

Solex & Barbecue

Solex rijden met als afsluiting een barbecue? Dat kan! Geniet van een prachtige route waarbij je historische en culturele plekjes van Twente tegen komt of een route langs de mooie dorpjes en terrassen. We leggen voor vertrek de basisprincipes uit van het solex rijden en de tocht kan beginnen.

Bekijk het arrangement

Chill & Grill

Eerst koffie met gebak vervolgens een prachtige route op de scooter met als afsluiting een barbecue. Haal de grill meester in je naar boven wat het alleen maar leuker maakt.

Bekijk het arrangement

Loopfiets & Barbecue

Een uitje met de loopfiets is geschikt voor iedereen en vooral ook superleuk om te doen! Hilariteit gegarandeerd. De BBQ zorgt voor een lekkere afsluiting met tijd om de ervaringen uit te wisselen.

Bekijk het arrangement

Chopper & Food

Op zoek naar een stoere activiteit waarbij je ook nog eens de mooie omgeving van Twente ziet? Boek dan het arrangement Chopper en Food en maak een keuze uit een barbecue, showcooking of live cooking pizza als afsluiter.

Bekijk het arrangement

QR rally per tandem

Een middag fietsen met een sportieven en actieve twist? Dat is de QR rally per tandem. De QR codes zijn op de mooiste plekjes in Twente verstopt. Scan de QR code met je telefoon en behaal de meeste punten.

Bekijk het arrangement

Het perfecte personeelsfeest: All you can do

Een compleet georganiseerd personeelsfeest geschikt voor alle leeftijden in een ongedwongen sfeer. De deelnemers kunnen terplekke de keuze maken uit het aanbod in voertuigen. Wij sturen de groepjes natuurlijk met route op pad! Tussendoor wordt er gewisseld zodat iedereen 2 activiteiten kan doen. Bij terugkomst staat er een heerlijke maaltijd voor jullie klaar en kan er geborreld op ons gezellige terras: Succes gegarandeerd!

Bekijk het arrangement

Alle personeelsfeest arrangementen

Bekijk de mogelijkheden