Expeditie Polaroid

Expeditie Polaroid

Ontvangst met koffie/thee en ranja voor de kids
Expeditie Polaroid speurtocht
Tocht op een e-chopper (2 uur)
Travelbag family
Polaroid foto van de groep na afloop
Kans op leuke prijzen

Ben jij opzoek naar een leuke zoektocht in Twente? Dan is dit het uitje voor jou. Zoek alle plekjes waar een foto is gemaakt.

📷 De expeditie om Twente te leren kennen 📷

Met een E-Chopper op pad opzoek naar de plaatsen op de polaroidfoto’s. Kun jij alle plekken vinden en de bijbehorende vragen beantwoorden? Een uitdaging voor de echte puzzelaar. Het ultieme dagje uit!

Choppertocht

Je hoeft helemaal niet ver weg om nieuwe plekken te ontdekken. Dat bewijst een e-chopper maar eens. Maak een micro-avontuur op twee wielen en zoef door de glooiende heuvels van Twente en bezoek het kunststadje Ootmarsum. Laat je verrassen!

Meer over Choppertocht

Expeditie Polaroid

Op elke polaroid staat een vraag, welke je kunt oplossen door de plek waar de foto genomen is te vinden. Houd dus onderweg jullie ogen goed open, want je weet maar nooit wanneer je een plek tegenkomt die op de polaroidfoto staat! Een uniek uitje voor het gezin waarbij iedereen mee kan doen om de plekken te spotten. Zo krijg je een hele andere kijk op de omgeving. Maar ook voor groepen is deze expeditie mogelijk, dan sturen we jullie in teams op pad en strijden jullie tegen elkaar!

Na afloop wordt er een leuke polaroidfoto van jullie gemaakt die jullie natuurlijk mee naar huis mogen nemen! Een mooi aandenken aan een leuke dag!

Paperbag zoet

Onderweg wil je natuurlijk ook iets lekkers hebben voor tijdens je pauze. Deze paperbag bevat een blikje fris, een heerlijke candybar en een zakje chips! Wat wil je nog meer?!

Drank Mogelijkheden

Gezellig tijdens je uitje of feestje nog wat drinken? Onze Solexbar heeft verschillende opties voor je. Kies je voor een open bar, consumptie bonnen of op nacalculatie? Laat het ons weten. Wij regelen het!

Meer over Drank Mogelijkheden

Bijzonderheden

Ervaringen van bezoekers

Top verzorgd

Polaroid route met E-choppers/E-scooters/Tuktuk. Hele familie (vanaf 2 t/m 72 jaar) genoten. Mooi onderhouden voertuigen, vriendelijke ontvangst, snelle reacties op… + lees meer

- Dorien
Lees meer ervaringen

Boeken en meer informatie

Boek & betaal eenvoudig online en wees direct verzekerd van plek, want de daadwerkelijk beschikbare starttijden staan voor je weergeven. Zo ben jij direct verzekerd van je uitje!

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp