Loopfiets Expeditie Hulsbeek

Loopfiets Expeditie Hulsbeek

Ontvangst met koffie/thee met Tony Chocolony
Elektrische loopfietstocht + route
Expeditie Hulsbeek bij Outdoor Challenge park
Beer & Bites

Ben jij ook zo fan van Expeditie Robinson en zoek je een arrangement waarin verschillende elementen samen komen?

Ontvangst

We verwelkomen jullie met een heerlijke kop koffie of thee met Tony Chocolony. Even samen genieten voordat jullie uitje van start gaat.

Lekker touren op de loopfiets!

We gaan nu beginnen met het actieve deel van jullie dag. Eerst volgt er een korte uitleg over de elektrische loopfiets waarna jullie met een leuke route richting het Hulsbeek gaan om daar deel te nemen aan Expeditie Hulsbeek van Outdoor Challenge Park!

Expeditie Hulsbeek

Iedereen kent Expeditie Robinson! De deelnemers zullen door middel van verschillende proeven uitgedaagd worden om een echte Robinson te worden. Heb jij de kracht, het uithoudingsvermogen, kun je goed samenwerken en overleggen? Dan beschik je over een kwaliteit die je als team nodig hebt om te winnen. En het leuke is dat iedereen mee kan doen! Doordat je in teamverband bezig bent is er altijd wel een taak binnen de proef waar jij je prettig bij voelt.

Afhankelijk van de groepsgrootte zullen de kampen Noord, Zuid, Oost & West gemaakt worden. Deze kampen moeten uiteindelijk 5 verschillende proeven uitvoeren om het spel te winnen. Elk kamp begint op hetzelfde moment met de eerste opdracht. Het kamp dat als eerste klaar is met de proef,  wint de proef! Na 4 verschillende proeven gaan we beginnen met de eindproef. Een proef waarbij coördinatie, vuur maken, puzzelen, raadsels, snelheid, kracht en samenwerken allemaal aan bod komen. Het team dat als eerst hun vlag omhoog weet te hijsen wint de Expeditie.

Beer & Bites

Nadat jullie met de elektrische loopfiets terug zijn gekomen bij Actief Twente kunnen jullie heerlijk nagenieten onder het genot van Beer & Bites dat bestaat uit:

Prijzen en voorwaarden

Informatie:
  • Het arrangement duurt ongeveer 8 uur
  • Minimaal aantal deelnemers: 10 personen

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online. NB: De boeking bij Outdoor Challenge Park is onder voorbehoud van de beschikbaarheid, wij informeren je hier zo snel mogelijk over.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp