Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Bedrijfsuitje in Twente

Of het nu gaat om een afdelingsuitje, een personeelsfeest of een compleet bedrijfsfeest met 200 personen. Actief Twente is the-place-to-be. Waarom? Omdat wij alles in huis hebben voor het perfecte bedrijfsfeest of bedrijfsuitje in Twente!

Neem Contact Met Mij Op

Actief Twente

bedrijfsuitje Twente

Onze activiteiten gaan van compleet georganiseerde solex– en scootertochten tot kanotochten of buitenactiviteiten als boogschieten of mountainbiken. Welk vervoersmiddel je ook kiest of welke activiteit je ook gaat doen, ze vinden allemaal plaats in de prachtige natuur van Twente. Wil je nu echt een ongedwongen bedrijfsfeest organiseren waarbij alle leeftijden kunnen participeren en er keuze is voor iedereen? Kies dan voor het All-you-can-do-arrangement.

“All you can do: Het perfect arrangement wanneer je rekening moet houden met alle leeftijden”

Check het arrangement

Naast de verhuur van diverse voertuigen om Twente te ontdekken beschikken wij over een eigen locatie welke voorzien is van een gezellige hippe bar met een mooi zonneterras en een Amerikaanse veranda. De bar kan ook gebruikt worden voor een exclusieve feestavond met dj.

DJ bedrijfsuitje bedrijfsfeest

Wij snappen dat het organiseren van een bedrijfsfeest of personeelsfeest veel geregel is en dat het vaak zomaar als extra taak op je bordje komt te liggen. Of je krijgt te maken met veel verschillende partijen omdat je het een met het ander wilt combineren. Maar daar komen wij om de hoek, wij regelen graag alles voor je door én activiteit én eten én feest aan te bieden onder 1 dak. Dat betekent ‘alles-bij-een-partij’ en compleet ontzorgt worden dus.

“wij regelen alles, zelf geen gedoe, alles bij 1 partij!

Wij bieden leuke arrangementen aan voor een ‘klein’ teamuitje tot een bedrijfsfeest met een aansluitende feestavond. Een voorbeeld van een aantal leuke arrangementen zijn:

Rally door Twente met Scooter

teamuitje scootertocht twente

Een beetje competitie haalt het beste in collega’s naar boven. Tijdens de Scooter Rally wordt het bedrijf opgedeeld in teams. Elk team moet met een bolletje-pijltje-route door Twente QR codes vinden en scannen om verder te kunnen. Het team met de beste resultaten (gevonden code’s, beantwoorde vragen) is de winnaar.

Check het arrangement 

Feestavond met activiteiten

Bedrijfsfeest bedrijfsuitje Twente

Complete avond met activiteiten, eten en feestavond? Kom naar Actief Twente. Voor een bedrijfsuitje richten wij onze locatie in voor jullie bedrijf. De sfeer is ongedwongen, lekker wat doen in de buitenlucht van Twente en aansluitend pizza’s bakken, barbecueën of dansen op de plaatjes van een DJ.

Check het arrangement