Wisselprogramma

Wisselprogramma

Ontvangst met koffie/thee en lekkernij
Keuze uit 2 verschillende programma's
Broodje hamburger of braadworst tijdens de pauze
Barbecue
Open bar (4 uur)
Bittergarnituur (2 p.p.)

Boek nu

€ 89,40 p.p.

De activiteiten

Welkom bij Actief Twente! Begin jullie dagprogramma goed met koffie en thee met een lekkernij. We nemen samen met jullie even de dag door zodat iedereen weet wat er vandaag op de planning staat. Na de kort en bondige uitleg is het tijd om op pad te gaan. De deelnemers maken ter plekke een keuze aan welk programma ze willen deelnemen:

Programma 1: Start met een kanotocht op de Dinkel (120-150 minuten). Na de kanotocht staan er diverse voertuigen voor jullie klaar zoals de e-cruiser, loopfiets of een mountainbike. Jullie krijgen een mooie route van ons mee die jullie leidt naar Actief Twente. Tijdens jullie pauze verzorgen we een broodje hamburger of braadworst.

Programma 2: Bij ons op locatie staan diverse voertuigen voor jullie klaar, denk aan een fatmax, scooter, chopper of loopfiets. Elk voertuig heeft zijn eigen unieke route door het Twentse landschap. Maak een keuze tussen de voertuigen en kom na de route weer terug bij Actief Twente voor een broodje hamburger of braadworst. Vervolgens start de tweede ronde, kies een ander voertuig en rij de unieke route.

De Barbecue

Bij terugkomst van de programma onderdelen staat de chefkok voor jullie klaar voor een heerlijke barbecue. Bij mooi weer zitten jullie op het achterterras in de heerlijke avondzon. Is het minder zonnig? Dan hebben wij plek onder de veranda of in onze bar. Voor een beetje extra warmte en sfeer steken wij graag een van onze vuurkorven aan. 

De inhoud van de barbecue vind je hier

Bij een barbecue mag een drankje natuurlijk niet ontbreken. De drankjes zijn inclusief bij het wisselprogramma, dit betekent dat er gedurende jullie pauze, tijdens en na de barbecue onbeperkt drankjes genuttigd kunnen worden.

Ervaringen van bezoekers

alles top geregeld.

Van ontvangst tot einde de hele dag top geregeld .

- huiskamp uit Enschede
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

Arrangement informatie:
– Duur arrangement: 8 uur
– Minimaal aantal deelnemers: 40 personen

Boeken en meer informatie

Wil je meer informatie over onze dagprogramma’s? Of wil je een (optionele) reservering plaatsen op een bepaalde datum? We bespreken graag jullie wensen en onze mogelijkheden voor jullie uitje. Stuur ons dan hieronder je aanvraag of bel ons via 0541 – 29 98 21.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp