Proef Twents Karakter

Proef Twents Karakter

Ontvangst met slow food lunch
Tocht op een e-chopper
Rondleiding bij Erfgoed Bossem
Rondleiding bij Othmar Bier
BBQ met biologisch vlees van Erfgoed Bossem
Bierpakket van Othmar Bier

Boek nu

€ 135,- p.p.

Op zoek naar een compleet dagvullend programma met leuke activiteiten en heerlijk eten en drinken?

Choppertocht

Vertrek vanaf Actief Twente voor een mooie tocht met je e-chopper en geniet van de rust en de omgeving. De e-chopper heeft dikke banden en een hoog stuur! Hoe cool is dat! Met wie ga jij toeren?

Wij hebben mooie routes voor je, maar je mag natuurlijk ook je eigen route rijden.

💡 Voor de e-chopper heb je een (brommer) rijbewijs nodig!

Meer over Choppertocht

Rondleiding bij Erfgoed Bossem

Bij Erfgoed Bossem worden jullie ontvangen voor een rondleiding van 45 minuten op de boerderij. De gehele bedrijfsvoering van Erfgoed Bossem is zoveel mogelijk gericht op de natuurlijke kringloop om het erfgoed ook voor de volgende generaties te kunnen behouden en doorgeven. Tijdens de rondleiding wil Erfgoed Bossem jullie laten zien, proeven, ruiken, horen en voelen hoe heerlijk het landleven is.

Othmar Bierbrouwerij tour

Deze tour biedt je een unieke ervaring om het bierproces van dichtbij te bekijken en te begrijpen. Je leert over de verschillende soorten bier. De geschiedenis en het proces van bierbrouwen.  Natuurlijk mag een biertje niet ontbreken. Je start en eindigt deze tour dan ook met een proefglaasje bier. Een brouwerijtour is een must-do voor elke bierliefhebber.

Meer over Othmar Bierbrouwerij tour

BBQ met vlees van Erfgoed Bossem

Bij terugkomst bij Actief Twente is het tijd om te gaan eten! De barbecue staat al aan en jullie kunnen plaatsnemen om te genieten van het ambachtelijke rundvlees van Erfgoed Bossem dat jullie zelf op de barbecue gaan bereiden. Tijdens de rondleiding hebben jullie al gehoord hoe smaakvol dit is, jullie gaan dit zeker proeven 😉

De barbecue bestaat uit:

Alles is uiteraard vers van Erfgoed Bossem!

Bij de barbecue krijgen jullie 3 consumpties (bier, fris of wijn) om te dorst te lessen.

Lokale biertjes om mee te nemen!

Wanneer de dag ten einde is gekomen wacht jullie nog een leuke verrassing. Jullie krijgen namelijk een Otmar bierpakket mee naar huis bestaande uit 4 lekkere bieren + 1 glas. Thuis kun je dus nog heerlijk onder het genot van een biertje genieten van deze dag!

Upgrade je vervoer!

Wil je het uitje uniek maken? Bekijk dan eens onze Amerikaanse schoolbus, met deze bus halen wij jullie op vanaf je eigen locatie! Wij zorgen ervoor dat jullie worden opgehaald bij jullie locatie zodat het vervoer ook geregeld is. Na een dag vol activiteiten en drankjes😉 brengen wij jullie ook weer terug, zo hoef je geen BOB of taxi meer te regelen!

Wil je meer informatie over de bus, bekijk dan de pagina van de Amerikaanse Schoolbus.

Prijzen en voorwaarden

  • Minimaal 15 personen of betalen voor 15
  • Overige consumpties niet inbegrepen
  • Met specifieke (dieet)wensen kan rekening gehouden worden

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp