Teamuitjes in Twente

Wat is er leuker dan een compleet verzorgd uitje?

Of je nu op zoek bent naar een dagprogramma, een tocht op voertuigen met eten of een feestavond? Wij verzorgen jouw complete teamuitje! Bekijk hieronder de mogelijkheden.

🛵 Top 5 teamuitjes met onze hippe voertuigen 🛵

Chopper en food

Chopper en food

Combineer je chopper uitje met lekker eten! Zo heb je snel en eenvoudig een compleet programma op maat. Dit arrangement is de perfecte combi voor een leuk teamuitje!

Loopfiets en food

Loopfiets en food

Combineer je loopfiets uitje met lekker eten! Waar kiezen jullie voor? De barbecue of pizza DIY. Een leuk programma voor een top team uitje en dan niet iets anders..., namelijk de loopfiets!

Italiaans pizza op de scooter

Italiaans pizza op de scooter

Italiaanse pizza op de scooter, tja, dat gaat natuurlijk niet tegelijkertijd. Maar ze zijn wel een gouden combinatie wanneer je aan Italië denkt. Toer nu met deze leuke scooters!

Stokerij Sculte en onze retro e-puch

Stokerij Sculte en onze retro e-puch

Stokerij Sculte biedt verschillende destillaten zoals Twentse whisky’s, fruit- en gerstdestillaten en verschillende specials.

Fatmax  en high-wine

Fatmax en high-wine

Ben je een wijn liefhebber. Combineer dan nu je fatmax met ons high-wine arrangement. Een leuk arrangement voor de wijnliefhebber!

Binnen zitten zat..., ga sportief op pad!

Kanovaren

Kanovaren

Wij hebben mooie kanotochten en dit levert altijd hilarische momenten op. Ga kanovaren en maak er een onwijs sportieve dag van! Naderhand nog wat eten? Dat kan!

Kickbiken

Kickbiken

Staat sportiviteit bij jullie voorop. Dan zit je met de kickbike goed. Step door de mooie omgeving van Twente. Honger gekregen na je tocht? Kom gezellig eten op ons overdekte terras of binnen.

Loopfiets expeditie Hulsbeek

Loopfiets expeditie Hulsbeek

Ben jij ook zo fan van Expeditie Robinson en zoek je een arrangement waarin verschillende elementen samen komen? Dan is dit het ideale teamuitje voor jullie!

🕵️‍♀️ Voor de echte teamspirit kies je een spel 🕵️‍♀️

Wie is de Mol?

Wie is de Mol?

Wie vertrouw je? En wie niet? Wie is de Mol is een spannend en hilarisch spel waarbij je goed na moet denken. De meeste punten behalen terwijl iemand probeert de boel te saboteren.

Smokkeltocht

Smokkeltocht

Ben je op zoek naar een spannend team- of afdelingsuitje? Kies dan voor onze spannende winterse smokkeltocht! Lukt het jullie om al je smokkelwaar mee terug nemen? Succes!

Escape het landgoed

Escape het landgoed

Ooit al eens een escape room gedaan? Nee?! Nieuw bij ons: ''Escape het Landgoed''! Al lopend probeer je de uitweg te vinden. Ben jij een goede puzzelaar? Dan is dit spel een eitje!

Pubquiz avond

Pubquiz avond

Een gezellig avondje met collega’s opstap, dat kan nu bij Actief Twente met ons nieuwe PubQuiz arrangement. Heb jij ooit een PubQuiz gespeeld? Super gezellig en super grappig!

🥂 Sluit je dag smakelijk af 🥂

Wat is er leuker dan een uitje gezellig eindigen met een hapje en een drankje. Ook hier kunnen wij jullie mee van dienst zijn. Wij beschikken over meerdere zalen en terrassen waar je met je team heerlijk kunt na genieten van jullie prachtige dag. Of je nu kiest voor een barbeque, pizza of lekker borrelen. Wij verzorgen het graag voor jullie!

Bekijk hier de mogelijkheden

Een compleet arrangement? Bekijk onze dagprogramma's!

Dagprogramma: Wisselprogramma incl. barbecue

Dagprogramma: Wisselprogramma incl. barbecue

Maak een keuze tussen één van de programma's. Wordt het een kano tocht met als afsluiter een mooie route op één van onze voertuigen of kies je voor de twee unieke routes met verschillende voertuigen. Een compleet verzorgd dagprogramma met als afsluiter een barbecue.

Dagprogramma: All you can do

Dagprogramma: All you can do

Met het all you can do arrangement kun je gebruik maken van al onze voertuigen en van verschillende activiteiten! Geniet de hele dag van onbeperkt drankjes nuttigen en sluit daarna ook nog eens af met een heerlijke barbecue of vers gebakken pizza's.

Proef Twents karakter

Proef Twents karakter

Op zoek naar een compleet dagvullend programma met leuke activiteiten en heerlijk eten en drinken? Dan is Proef Twents karakter het perfecte teamuitje! Dit is Twente op z'n best.

Active Adventure

Active Adventure

Jullie team of bedrijf is actief en houd zeker van een uitdaging? Dan is de Active Adventure het arrangement dat je zoekt. Het heeft alles om jullie uitje te laten slagen!

Bekijk alle teamuitjes arrangementen

Bekijk alle teamuitjes arrangementen

Nieuwsgierig naar alle mogelijke arrangementen voor jullie team- of bedrijfsuitje? Bekijk hier alle mogelijkheden want er is genoeg keuze!

Check alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp