Active Adventure

Active Adventure

Ontvangst met krentenwegge
Fatmax tocht
Mountainbike clinic
Build Your Burger
Kano tocht
Groepsarrangement vanaf 15 personen
Lunchpakket voor onderweg
Compleet dagprogramma
Gevulde bidon
Sportief + teambuilding = FUN

Active adventure is een kei goed arrangement. Dit sportieve programma speelt zich af in de buitenlucht. Tijdens de verschillende activiteiten ontdek je de mooiste stukjes natuur van Twente. Ben je op zoek naar een super challenge? Dan is dit dagvullende programma een aanrader.

Programma

Active Adventure is een sportief dagprogramma dat bestaat uit meerdere dynamische onderdelen. Hieronder het programma. Tijd van aanvang is in overleg.

 

Koffie/thee en krentenwegge

Je wordt ontvangen met koffie/thee en krentenwegge. De krentenwegge is een Twents feestbrood vol met krenten. Vroeger werd de krentenwegge gegeten als geboortegebak. De krentenwegge heeft niet alleen een uitstekende smaak, maar is ook erg geliefd vanwege de bijzonder grote afmeting.

Mountainbike clinic met instructeur

Na de ontvangst volgt de mountainbiketocht. Onder begeleiding van een ervaren instructeur volg je een route die je brengt bij het tweede gedeelte van jullie Active Adventure avontuur. De kano tocht.

Lunchpakket

Tijdens je activiteit wil je ook even pauze houden. In ons lunchpakket zit een flesje sap, twee broodjes met ham of kaas en een stuk vers fruit om het af te maken! Heb je (dieet)wensen, geef het ons door.

Kanotocht

Het programma wordt vervolgd met het tweede sportieve onderdeel van jullie arrangement. Kanovaren op de Dinkel. Bij de kanotocht staat de samenwerking voorop, maar vergeet vooral niet te genieten van een nog ongerept stukje prachtige natuur.

FatMax

Wanneer jullie weer aan land gaan staan er FatMax e-steps voor jullie klaar. Dit zijn stoere elektrische steps met brede banden die een snelheid van 25 km/u kunnen halen. Met een leuke route rijden jullie binnen een uurtje terug naar Actief Twente.

Build Your Burger

Bak je ultieme hamburgers op de grill. Bereidt op een barbecue- of grillplaat voor extra smaakdimensie. Welke toppings kies jij? Build Your Burger is een stevig gevulde maaltijd voor de ultieme lekkerbek.

Meer over Build Your Burger

Active Adventure is perfect voor

Actieve en sportieve groepen die toe zijn aan een heuse uitdaging. Zijn jullie die groep echte buitenliefhebbers die een combinatie van teambuilding en dynamiek zoeken? Dan heb je het geschikte arrangement gevonden.

Wat moet je nog meer weten?

Laat je ophalen vanaf je eigen locatie

Wij zorgen ervoor dat jullie gehaald en gebracht worden. Zo hoef je na een dag vol activiteiten en drankjes geen rekening te houden met het vervoer. Voor deze unieke upgrade van je programma zetten wij de Amerikaanse schoolbus in.

Wil je meer informatie over de bus, bekijk dan de pagina van de Amerikaanse Schoolbus.

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp