Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Rivier de Dinkel

De Dinkel kronkelt vanuit Duitsland door Twente met een totale lengte van ca. 45 kilometer. Een deel daarvan stroomt door het Lutterzand. Dit is een beschermd natuurgebied waardoor men de stroom hier nooit heeft mogen reguleren. Hierdoor is de Dinkel uniek gebleven en zijn er ontelbaar veel bochten en is het uitzicht keer op keer grandioos.

Vanaf het moment dat je in de kano stapt vergeet je de alledaagse drukte en verwonder je je over wat er achter elke bocht verscholen ligt. Al peddelend word je bekeken door koeien die bij warm weer komen pootje baden in het water. De steile oeverkanten, tot wel 7 meter hoogte, zijn indrukwekkend en tevens het broedgebied van de zeldzame ijsvogel.

Let op: Deze arrangementen kunnen van 1 september tot 31 maart geboekt worden! Daarbij zijn deze arrangementen boekbaar voor minimaal 6 personen. Is je gezelschap kleiner? Hiervoor bieden wij instaptochten op de Dinkel welke boekbaar zijn vanaf 2 personen. Wil je kanovaren van 1 april tot eind augustus? Kijk dan eens naar deze 2 kanotochten: Quendorf – Engden of Engden – Pier99.

Kanovaren en meer?

Wil je kanovaren combineren met een andere activiteit zoals mountainbiken of een lunch? Dat kan, wij hebben hiervoor speciale rrangementen samengesteld. Deze arrangementen maken een bedrijfsuitje of teambuildingsuitje tot een onvergetelijke dag. Beleef Twente vanaf het water bij Actief Twente. Wij zijn elke dag geopend. Oftewel, wie bint altied lös!

Informeer dus vandaag nog naar de beschikbaarheid en reserveer uw plekje in de kano!

Trajecten op de Dinkel

Wij bieden twee trajecten aan op de Dinkel. Een traject op het Lutterzand van 2,5 uur en een traject van Overdinkel naar het Lutterzand van 6 uur. Zie hieronder de route van de trajecten en boek je arrangement!

  • kaartje/luchtfoto
  • instappunt (met adres)  en eindpunt