Kano varen op de Dinkel

Rivier de Dinkel

De Dinkel kronkelt vanuit Duitsland door Twente met een totale lengte van ca. 45 kilometer. Een deel daarvan stroomt door het Lutterzand. Dit is een beschermd natuurgebied waardoor men de stroom hier nooit heeft mogen reguleren. Hierdoor is de Dinkel uniek gebleven en zijn er ontelbaar veel bochten en is het uitzicht keer op keer grandioos.

Vanaf het moment dat je in de kano stapt vergeet je de alledaagse drukte en verwonder je je over wat er achter elke bocht verscholen ligt. Al peddelend word je bekeken door koeien die bij warm weer komen pootje baden in het water. De steile oeverkanten, tot wel 7 meter hoogte, zijn indrukwekkend en tevens het broedgebied van de zeldzame ijsvogel.

Let op: Deze arrangementen kunnen van 1 september tot 31 maart geboekt worden! Klik hier voor onze instaptijden en informatie van de tochten die jij kan varen.

1-5 personen

1-5 personen

Bekijk hier onze instaptocht op de Dinkel, deze vindt elke zaterdag en zondag om 13:30 uur plaats!

6 personen en meer

6 personen en meer

Voor groepen vanaf 6 personen zijn er meerdere mogelijkheden op de Dinkel, bekijk ze hier.

Kanovaren en meer?

Kanovaren en meer?

Wil je kanovaren combineren met een andere activiteit zoals mountainbiken of een lunch? Dat kan, wij hebben hiervoor speciale arrangementen samengesteld. Deze arrangementen maken een bedrijfsuitje of teambuildingsuitje tot een onvergetelijke dag. Beleef Twente vanaf het water bij Actief Twente. Wij zijn elke dag geopend. Oftewel, wie bint altied lös!

Bekijk de mogelijkheden
Stuur ons een bericht via WhatsApp