Dinkel – kanotocht Lutterzand (2,5 uur)

Highlights

  • Kano en peddels
  • Waterdichte ton voor bagage
  • Zwemvesten
  • Bezorgen/ophalen van de kano's

Boek nu vanaf

€ 16,- p.p.

Wil je kanovaren op de Dinkel, het mooiste riviertje in Twente? De Dinkel geeft een kanobeleving die je nergens anders in Nederland zal meemaken!

Frits Calis uit Huizen

Wij hebben met 35 personen een kanotocht op de Dinkel gedaan. Bij het bespreken in Denekamp was het personeel enthousiast, meedenkend en informatief. Op de dag zelf was alles prima geregeld. Zeer aardig en behulpzame medewerkers van Actief Twente. Voor herhaling vatbaar.!!!!👍👍
+ Lees meer

Jolanda van Weersel uit Losser

Genoten van onze kanotocht over de Dinkel. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Het is aan te bevelen om met de step terug te gaan naar het vertrekpunt.
+ Lees meer

A. Gelderman uit Bergen NH

Wat een leuke Kanotocht over de Dinkel met ons 12en. Genoten van de prachtige natuur en de fietstocht terug.
+ Lees meer

Erik uit Enschede

Samen met een paar vrienden hebben wij het arrangement ‘lente kanotocht’ geboekt. De 2 uur durende kano rit was erg intensief maar erg leuk. Toen we op de eindlocatie waren, stonden de fietsen al klaar om de dag af te sluiten met een fietsroute door de natuur van Twente. Wij willen de medewerkers nogmaals bedanken voor deze geweldige dag!
+ Lees meer

Bernard Diphooren uit Enschede

Na een redelijk grappige, droge en heldere uitleg mochten we de Dinkel op. Heerlijk rustig pedellen door de mooie natuur van het Lutterzand. We waren nog bijna gebeld door een lage tak en een inschattingsfout (de stroming niet meegerekend), maar zijn zonder al te nat pak overgekomen. Een uitstekende invulling van een vrije middag!
+ Lees meer

Sjoerd uit Enschede

Als bedrijfsuitje hebben we een mooi stuk van de Dinkel gevaren tot in het Duitse “Lage”. Vanaf daar zijn we via een gave mountainbike route terug gefietst naar Actief Twente waar een paar lekkere koude biertjes voor ons klaar stonden. Alles was goed geregeld en we hebben een erg leuke dag gehad!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online. Geef ook je keuze door hoe je van het eindpunt van de kanotocht terug wilt gaan naar het beginpunt.

Vergelijkbare arrangementen

Kanotocht De Dinkel Instaptocht

Kanotocht De Dinkel Instaptocht

Kanvaren op de Dinkel. Dit is de mooiste kanotocht van Nederland. Vaar tussen stijle zandoevers en beleef de on-Nederlandse natuur vanuit een kano.

Boek nu

Vanaf € 16,- p.p.

Meer informatie
Guided Suptour op de Dinkel

Guided Suptour op de Dinkel

Benieuwd naar Suppen maar nog nooit gedaan? Ga dan mee op de Guided tour van Actief Twente. Een prachtige tocht over het water.

Boek nu

€ 45,00

Meer informatie
Suppen in Nordhorn (instaptocht)

Suppen in Nordhorn (instaptocht)

Boek nu

€ 12,50

Meer informatie
Active Adventure

Active Adventure

Active adventure is een kei goed arrangement. Dit sportieve programma speelt zich af in de buitenlucht. Tijdens de verschillende activiteiten ontdek je de mooiste stukjes natuur van Twente. Ben je op zoek naar een super challenge? Dan is dit dagvullende programma een aanrader.

Boek nu

€ 119,00

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp