Lattrop – Lage

Lattrop – Lage

3 uur durende kanotocht
Groepen vanaf 10 personen
Optioneel kickbike of fietshuur
Kano en peddels
Zwemvesten
Waterdichte ton

Boek nu

€ 17,- p.p.

Kanovaren op de Beneden Dinkel is peddelen door de nog bijna ongerepte natuurlandschappen van het oostelijk puntje van Twente.. Via een een lange brede stroom vaar je naar het prachtige grensplaatsje Lage.

De Kanotocht

We verzamelen bij het beginpunt in Lattrop aan de Frensdorferweg. Na de uitleg over het kanovaren en het traject vaar je naar het eindpunt  Lage. Onderweg moet je één keer de kano uit het water tillen om daarna je tocht voort te zetten. De kanotocht duurt ca. 3 uur. Bekijk hier het traject. Bij de  watermolen in Lage trek je de kano op de wal en heb je het eindpunt van de tocht bereikt. Om terug te komen naar het beginpunt zijn er een aantal opties, zie hieronder.

Ben je met minder dan 10 personen. Bekijk dan onze instaptocht op de Dinkel.

Terug naar het beginpunt

Wil je na het kanovaren terug naar de startplek. Dan hebben wij een aantal opties. Kies je voor een voertuig van Actief Twente dan ontvang je een mooie route naar het beginpunt.

Optie 2: Kickbikes. Op het eindpunt van de tocht staan kickbikes voor jullie klaar.

De Dinkel

De Dinkel kronkelt vanuit Duitsland door Twente. Een deel daarvan stroomt door het Lutterzand, het mooiste deel! Dit deel van de Dinkel is een beschermd natuurgebied. Hierdoor is de Dinkel uniek gebleven, zijn er ontelbaar veel bochten en is het uitzicht keer op keer grandioos. Wil je meer weten over de Dinkel, lees hier alle achtergrond informatie.

De Kano

Kanovaren is een ontspannen activiteit en daarvoor zijn Canadese kano’s het meest geschikt. Canadese kano’s hebben plek voor drie volwassenen of twee volwassenen en twee kleine kinderen. De voordelen van een Canadese kano zijn:

Prijzen en voorwaarden

  • Kanotocht is te reserveren voor groepen vanaf 10 personen (of betalend voor 10)
  • Duur kanotocht ca. 3 uur
  • Vervoer van eindlocatie naar startlocatie is niet inbegrepen. Maak hiervoor een keuze bij boeken
  • Van april t/m augustus bieden wij tochten op de Vechte aan.
  • Neem voor de zekerheid een handdoek en wat droge kleding mee

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek eenvoudig online.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp