Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Beneden Dinkel – kanotocht Lattrop naar Lage (3 uur)

Arrangement inclusief:
  • Kano en peddels
  • Zwemvesten
  • Waterdichte ton voor bagage
  • Bezorgen/ophalen van de kano's

Maaike Berbee uit Anna Paulowna

We hebben een mooie middag gehad. Heerlijk gepeddeld, mooie route, goed organisatie. Enkele tips: – We hebben pas een dag van te voren gereserveerd. Het was snel geregeld, maar ons was niet verteld dat we op een andere plek (de kano-opstapplek) moesten verzamelen in plaats van op het adres dat op de website staat. Handig om te vermelden! – De routebeschrijving tijdens het kanoën leverde bij ons en de andere groep een beetje verwarring op bij de tweede stuw. De oude Dinkel was erg dichtgegroeid en het zag er niet uit alsof we daar doorheen konden varen. Lukte uiteindelijk wel, maar een andere groep ging de kano’s over de weg tillen om achter de stuw verder te kanoën. – Op de factuur die ik mee kreeg stonden weinig betalingsgegevens, bijvoorbeeld een betalingskenmerk.
+ Lees meer

Fam. van Geel uit Bleiswijk

Wat hebben we een lol gehad tijdens het kanoën. De boot van Jan, Pieter en Egbert ging 2x tegen de kant in de eerste meters. Maar na een aantal slagen kregen ze het toch te pakken. Het was wel even zoeken om de eindlocatie te vinden net over de grens maar gelukkig heeft Twentekano ons dit goed uitgelegd. Het kanovaren zelf was een grote oase van rust, je bent er echt even uit. Heel erg bedankt!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen). Geef ook je keuze door hoe je van het eindpunt van de kanotocht terug wilt gaan naar het beginpunt.