De Solexbar

Waar je drankje koud staat na een tocht 🥂

De Solexbar van Actief Twente staat voor gezelligheid in een trendy sfeer. Voor of na je tocht kun je genieten in onze bar met platenspeler en retro meubels. De Solexbar beschikt over een traditionele veranda met schommelstoel en een super zonneterras met uitzicht over de Twentse weilanden. We beschikken over een ruim assortiment van speciaal bieren. Onze bar is ook af te huren voor workshops of kleine feesten en partijen. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Eten en drinken

Ontvangst

Ontvangst

Voorafgaand aan je uitje, even genieten in onze Solexbar van een kopje koffie/thee of een ander drankje met iets lekkers. Altijd een leuk begin!

Lunch

Lunch

Genieten van een heerlijke lunch voorafgaand aan je uitje? Dan kan! Ga gezellig zitten bij Actief en geniet. We hebben meerdere mogelijkheden.

Onderweg

Onderweg

Iets te eten voor onderweg? Ook daar kunnen wij jullie mee helpen! Van een eenvoudige snack tot een heerlijke lunch. Bekijk onze mogelijkheden.

Diner

Diner

Wat is er leuker dan je dag af te sluiten met een heerlijk diner. Of je nu een bbq, pizza of een buffet wilt. Wij zorgen ervoor dat je je dag goed eindigt!

Bij de borrel

Bij de borrel

Wil je de dag nog niet meteen eindigen? Kom heerlijk borrelen bij ons! We hebben kleine borrelhapjes tot leuke arrangementen.

Tijdens je feest

Tijdens je feest

Geef je een feestje? Daar hoort natuurlijk wel iets lekkers bij. We hebben vele mogelijkheden om jullie feestje top te maken.

Drankmogelijkheden

Drankmogelijkheden

Bij een uitje, feestje of één van onze leuke arrangementen hoort natuurlijk een drankje. Wil je een vaste prijs of op nacalculatie. Alles is mogelijk!

Kleine kaart

Kleine kaart

Heb je een beetje honger, dan hebben wij de kleine kaart. Kom gezellig zitten in onze Solexbar of op ons overdekte terras en geniet van een hapje of een drankje!

Meer info

🍔 Onze top 5 arrangementen met eten en drinken 🍔

Chopper en food

Chopper en food

Deze topper is en blijft leuk. Ga heerlijk toeren op je chopper en sluit het af met een heerlijke barbecue. Gegarandeerd een top uitje!

Chill & Grill

Chill & Grill

Eerst met een scooter of chopper op pad door Twente en daarna lekker eten? Wil jij laten zien wie de beste grillmeester van de barbecue is?

Green tea met de puch of chopper

Green tea met de puch of chopper

Nieuw! Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen, duurzaamheid, milieu verantwoord ondernemen, people planet profit en ga zo maar door.

Smokkeltocht

Smokkeltocht

De Winterse Smokkeltocht van Actief Twente is een spannend uitje! En zeer geschikt in de wintermaanden. Na afloop word je getrakteerd op een heerlijke stampotbuffet.

Italiaanse wandel en GPS dagprogramma

Italiaanse wandel en GPS dagprogramma

Wil je het echte vakantiegevoel ervaren? Kies dan ons Italiaans dagprogramma! Na een QR-tocht over Italië kun je genieten van ons Italiaans buffet. Op en top genieten met een uitgebreid Italiaans tintje!

Al een keus gemaakt?

Al een keus gemaakt?

Of heb je nog iets meer ideeën nodig voor je uitje met eten? Bekijk dan eens onze overige mogelijkheden. Er zit zeker iets voor je bij. En heb je hulp nodig? Laat het ons dan weten!

Bekijk hier onze mogelijkheden
Stuur ons een bericht via WhatsApp