Heisessie in Twente

Ben je op zoek naar een leuke activiteit, maar wil je dit combineren met een vergadering, presentatie of brainstormsessie? Plan je heisessie Twente dan nu bij Actief Twente. We hebben ontzettend veel arrangementen en we kunnen zoveel doen. Ter inspiratie geven we je graag wat ideeën maar neem contact met ons op zodat wij maatwerk voor jullie kunnen leveren.

Vergaderen bij Actief Twente

Vergaderen bij Actief Twente

Wil je met je team of bedrijf op een mooie en rustige locatie vergaderen? Dan hebben wij voor jullie de geschikte ruimte. Geniet van het Twentse landschap en kom vergaderen in een landelijke omgeving. Geef ons door wat jullie graag willen en wij maken een offerte op maat.

Informatie aanvragen

Vergaderen en ontspannen? Ook dat is mogelijk!

Heisessie tocht door Twente

Heisessie tocht door Twente

Na ontvangst bij Actief Twente met koffie/thee en een plakje krentenwegge is het tijd om de vergadering te starten in onze vergaderruimte. Na de vergadering zal er een lunch voor jullie klaarstaan en kunnen jullie hierna een leuke activiteit volgen op een van onze vele voertuigen. De ideale combinatie voor een productieve dag!

Heisessie schapen drijven

Heisessie schapen drijven

Begin na ontvangst met koffie/thee en lekkernij je vergadering bij Actief Twente. Na de vergadering zal de heerlijke Slow Food lunch voor je klaarstaan. Aansluitend op pad voor een 1,5 uur durende tocht op een van onze voertuigen. Je sluit de dag af met schapen drijven, een leuke activiteit waarbij communicatie belangrijk is.

Heisessie QR Rally

Heisessie QR Rally

Je wordt bij Actief Twente ontvangen met koffie/thee en Tony Chocolony. Je kunt hierna beginnen met vergaderen en achteraf genieten van een lunch die voor je is klaargemaakt. De voertuigen zullen voor jullie klaarstaan om te beginnen aan de 2 uur durende QR Rally door Twente.

Meer inspiratie nodig om doelgericht te werk te gaan?

Meer inspiratie nodig om doelgericht te werk te gaan?

Bekijk hier meer mogelijkheden ter insipratie om je heisessiedag in te vullen. Een mix van arrangementen waarbij ook teambuilding van belang is! En..., neem gerust contact met ons op om te sparren over een programma op maat!

Bekijk meer ideeën
Stuur ons een bericht via WhatsApp