Loopfiets & food

Highlights

  • Elektrische loopfiets (2 uur)
  • Keuze uit verschillende routes
  • Programma op maat samen te stellen!

Boek nu vanaf

Vanaf € 45 p.p.

Stel snel en eenvoudig je loopfiets-uitje samen! Combineer de tocht met als afsluiting bijvoorbeeld onbeperkt versgebakken pizza’s.

Odette van Lankeren uit Nieuwegein

We hadden een loopfiets gehuurd voor 4 uur, omdat we nieuwsgierig waren hoe zo’n loopfiets voelt. In het begin hing het een beetje onwennig, maar al gauw hadden we de slag te pakken. De route was divers, met paadjes door het bos, platteland en kleine dorpjes. Een echte aanrader!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online.

Vergelijkbare arrangementen

NIEUW! Suppen Op Het Hulsbeek

NIEUW! Suppen Op Het Hulsbeek

Suppen is dé watersport van dit moment. Het is binnen no-time een mega populaire sport geworden en wij begrijpen dat wel! Hoe heerlijk is het om op het water te peddelen en je als een beachboy of beachgirl te voelen. Wil jij dit ook ervaren? Huur dan nu je supboard!

Boek nu

€ 12,50

Meer informatie
Arrangement fietstour Alte Kanalallee Naturtour

Arrangement fietstour Alte Kanalallee Naturtour

Het arrangement "Alte Kanalallee Naturtour" is een prachtige fietsroute van 44 kilometer die door Twente en Duitsland gaat. Het arrangement is inclusief een ontvangst met koffie en krentenwegge, e-bike, routekaart en een bezoek aan de beste ijsmaker van Europa; De IJskuip in Denekamp.

Boek nu

€ 37,00

Meer informatie
Sup board huur

Sup board huur

Nieuw!!! Huur je sup board bij Actief Twente en ga een dagje suppen. De rage van dit moment en oooooh zo leuk om te doen. Met wie ga jij suppen?

Boek nu

27,50

Meer informatie
Escape het Landgoed

Escape het Landgoed

Ooit al eens een escape room gedaan? Nee?! Nieuw bij ons: ''Escape het Landgoed''! Al lopend probeer je de uitweg te vinden.

Boek nu

€ 14,50

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp