Loopfiets & food

Loopfiets & food

Elektrische loopfiets (2 uur)
Keuze uit verschillende routes
Programma op maat samen te stellen!

Boek nu

Vanaf € 46,50 p.p.

Stel snel en eenvoudig je loopfiets-uitje samen! Combineer de tocht met als afsluiting bijvoorbeeld onbeperkt versgebakken pizza’s.

Stel eenvoudig je eigen arrangement samen!

Combineer de loopfiets tocht met als afsluiting bijvoorbeeld onbeperkt versgebakken pizza’s van Fabio. Een arrangement om van te smullen!

We beschikken over een groot aantal elektrische loopfietsen, een superleuk vervoersmiddel voor een groepsuitje! In het begin misschien wat onwennig om te gaan lopen op een fiets, maar na een goede uitleg en een testronde zijn jullie klaar om op pad te gaan. De fiets is elektrisch aangedreven, daardoor kun je met een rustig looptempo een hoge snelheid bereiken. De loopfiets bevat 5 versnellingen, die kun je met een drukbeweging van je vinger bedienen om de snelheid van de band te wijzigen. De fiets is voorzien van handremmen waarmee je de loopband stopt en de fiets tot stilstand brengt. Ga met een groep op pad en je hebt gegarandeerd een superleuk uitje!

Ontvangst

Kies als ontvangst bij Actief Twente voor koffie/thee met heerlijk appelgebak en neem hiervoor plaats op een van onze terrassen of op onze veranda. Na een warm ontvangst staan de loopfietsen voor jullie klaar. Kies voor vertrek uit een van onze vele gratis routes.

De tocht

We sturen jullie op pad met een 2 uur durende route. Jullie ‘loopfietsen’ een route met horeca gelegenheden onderweg, zodat je desgewenst een extra tussenstop kunt plannen. Wil je je eigen route volgen? Dat kan natuurlijk ook.

Het diner

Na afloop van de loopfietstocht kunnen jullie ervoor kiezen om verrast te worden door showcooking Pizza’s waarbij Fabio met zijn traditionele houtoven voor jullie klaarstaat met heerlijke pizza’s. Of willen jullie lekker grillen op de barbecue? De keuze is reuze! Kies voor de open bar om onbeperkt drankjes te nuttigen.

Wat jullie groep ook kiest, jullie kunnen op de veranda of het zonneterras genieten en de dag daarmee goed afsluiten!  Vul hieronder je keuze in en plaats de boeking.

Ervaringen van bezoekers

Super leuke dag gehad !

We hadden een loopfiets gehuurd voor 4 uur, omdat we nieuwsgierig waren hoe zo’n loopfiets voelt. In het begin hing… + lees meer

- Odette van Lankeren uit Nieuwegein
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

Stel je eigen arrangement samen!

Voorbeeld:

€ 25,00 ‘Loopfiets & Food’ Loopfietstocht 2 uur
€ 15,00 BBQ -> te boeken vanaf 10 personen
€ 40,00 totaal per persoon

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp