7 dagen per week geopend
Wie is de Mol?!

Wie is de Mol?!

Ontvangst met koffie of thee en appelgebak
Spannend Wie is de Mol spel met opdrachten
Gedurende spel bolderkar met 2 fris/bier p.p. & kaas en worst
Prijs voor de winnaar
Amsterdams borrelen

Wie vertrouw je? En wie niet? Wie is de Mol is een spannend en hilarisch spel waarbij je goed na moet denken!

Ontvangst

Voordat jullie beginnen aan het spel worden jullie ontvangen met een kop koffie of thee en een lekker stuk appelgebak (mét slagroom natuurlijk). Bij binnenkomst ontvangen jullie allemaal een envelop. Wat zit er in? Misschien wel het teken dat jij de mol bent vandaag! Na ontvangst van het mollenboekje en de uitleg kan het spel van start gaan! Jullie strijden individueel als kandidaten tijdens alle activiteiten, want wie beantwoordt de uiteindelijke vraag: ” Wie is de Mol?” goed, en wie is de grote verliezer?

Wie is de Mol?

Een geheimzinnig spel voor de Mol én voor de andere kandidaten! Jullie spelen diverse spellen en tijdens deze spellen zijn er hints wie de de Mol is te verdienen. De Mol zal alle spellen proberen te saboteren zonder dat de kandidaten het door hebben. Zorg ervoor dat je aantekeningen maakt tijdens de spellen. Deze kunnen goed van pas komen bij de Test!

Het doel van de kandidaten is om de Mol te ontmaskeren. Wat het doel van de Mol is? Saboteren, natuurlijk! Maar, wel onopvallend, zodat niemand raad wie het is… Beantwoord jij de uiteindelijke vraag: ” Wie is de Mol?” goed? Dan ben jij de grote winnaar van het spel. Wordt deze vraag onjuist beantwoord, dan is de Mol niet ontmaskerd en is de Mol de grote winnaar!

Jullie spelen diverse spellen op het gebied van samenwerking, puzzels en communicatie.

Tijdens het spel

Dorst gekregen tussen de spellen door? Geen zorgen! Er staat een bolderkar voor jullie klaar met drankjes en lekkere hapjes. Twee drankjes per persoon & kaas en worst. Lekker toch?!

 

Sluit je dag leuk af!

Aan het einde van het spel wordt de Mol ontmaskerd! Wie is de grote verliezer, de winnaar en wie is de Mol? Jullie sluiten af met onze Amsterdamse borrelplank!

Het Wie Is De Mol arrangement duurt +/- 3,5 – 4 uur.

Uitbreidingsmogelijkheden

Wil je de avond compleet maken met – voorafgaand aan of na afloop van het spel – een diner? Dan kan! Er zijn verschillende mogelijkheden zoals:

Prijzen en voorwaarden

*Minimaal 15 personen

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp