Teambuilding Activiteiten

Heb je een boost nodig? Kies voor een activiteit waarbij het draait om samenwerken. Met je team iets ervaren buiten de werkomgeving is goed voor het groepsgevoel! Bekijk hieronder onze mogelijkheden.

Spellen & Competitie

Bamboekstieken

Bamboekstieken

Maak met een groep een bouwwerk van bamboestokken en elastiek. Om tot het beste resultaat te komen is bouwkundig inzicht, samenwerking, communicatie en creativiteit nodig.

Boogschieten

Boogschieten

Onder begeleiding van een ervaren boogschieter leren jullie in hoe je moet boogschieten. Ben je gezegend met een vaste hand en uiterste concentratie.

QR scooter rally Twente

QR scooter rally Twente

Ga samen met je collega’s op zoek naar aanwijzingen en vind de QR-codes. Heeft jullie team de meeste punten? Dan ben je de winnaar van deze spannende Scooter Rally.

Escape island inclusief choppertocht

Escape island inclusief choppertocht

Ben je opzoek naar een spannend uitje? Zoek dan niet verder en boek Chopper Escape Island. Een volledig ingedeelde dag voor jou. Met de chopper een leuke tocht en kunnen jullie goed samen werken om te ontsnappen?

Expeditie polaroid

Expeditie polaroid

Ben jij opzoek naar een leuke zoektocht in Twente? Dan is dit het uitje voor jou. Zoek alle plekjes waar een foto is gemaakt. Uitgangspunt: goed opletten, samenwerken en genieten. Durfen jullie het aan?

Lego masters

Lego masters

Het is zover, je mag Lego bouwen met je collega's! De Lego Masters Contest haalt de teamspirit naar boven waarin samenwerken de key is. Durf jij het aan tegen je collega's?

Meer info & boeken

Sportief

Zijn jullie een team dat graag van spanning en actie houdt? Dan hebben wij ’teambuilding activiteiten met een sportief karakter’! Leuke activiteiten die behendingheid, kracht en ook inspanning vragen. Natuurlijk staat de gezelligheid voorop!

Mountainbike clinic

Mountainbike clinic

Heb jij altijd al je mountainbike techniek willen verbeteren? Of lijkt het je gewoon leuk om samen met een gids op pad te gaan met een uitdagende route, waarbij behendigheid, houding en controle voorop staat? Boek dan onze mountainbike clinic! Gegarandeerd succes!

Chopper en abseilen

Chopper en abseilen

Ben je op zoek naar programma waar de key woorden teambuilding, sportiviteit en gezelligheid zijn? Dan is dit het arrangement dat jij zoekt. Het arrangement chopper & abseilen biedt je dit allemaal en dit alles natuurlijk onder het genot van heerlijk eten.

Guided sup tour

Guided sup tour

Geheel iets nieuws is het suppen bij Actief Twente. Onder begeleiding van een gids krijg je uitleg over het suppen en maak je een relaxte tocht door de natuur. Ben je zelf nog niet zo ervaren? Dan is suppen onder begeleiding iets voor jou! Een leuke sportieve teambuildingsactiviteit.

Dag Programma's

Zoek je voor je team een complete daginvulling dan hebben wij 2 fantastische arrangementen voor jullie. Unieke activiteiten met een bijzonder karakter en dat alles te reserveren bij Actief Twente!

💡Ben je op zoek naar een op maat gemaakt programma? Geen probleem! Vraag naar de mogelijkheden en we helpen je graag.

E-choppertocht & Schapen drijven

E-choppertocht & Schapen drijven

Na koffie met een Twentse krentenwegge is het tijd om op pad te gaan met de choppers. Wat maakt de tocht nou leuker dat jullie ook gaan schapen drijven, de ultieme teambuildings activiteit!

Active adventure

Active adventure

Ontdek Twente op de mountainbike, in de kano en als afsluiter op de FatMax. Heerlijke hapjes en drankjes zullen op deze dag ook zeker niet ontbreken! En om het helemaal compleet te maken kun je er ook nog uniek vervoer bij boeken!

Nog geen keuze kunnen maken. We hebben nog veel meer mogelijkheden.

Alle Teambuilding
Stuur ons een bericht via WhatsApp