Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Barbecue

Laten zien wie de beste grillmeester is? Wij laten jullie graag zien welk Twents vlees we in de kuip hebben als perfecte culinaire afsluiter van de dag.

Meer info

Pizza

De beste Italiaanse keuken en ter plekke voor jou gebakken! Een heerlijke afsluiter van de dag in ontspannen sfeer met de lekkerste ingrediënten.

Meer info

Pannenkoeken

Onbeperkt pannenkoeken eten en keuze uit meer dan 20 ingrediënten gebakken door twee professionele pannenkoekenbakkers!

Meer info

Dinertochten

De geselecteerde restaurants die je bezoekt tijdens de dinertocht staan bekend om de goede keuken en hun gastvrijheid. Parkeer je voertuig en laat je verrassen!

Meer info

High Tea

Scones, muffins, warme gerechten en veel meer zoete en hartige lekkernijen! Wij bieden een heerlijke high tea aan met een ruime keuze aan theesoorten.

Meer info

High Wine

Het proeven van verschillende wijnsoorten met diverse hapjes. De High Wine is perfect voor wijnliefhebbers en zal een geweldige middag opleveren.

Meer info

Bierproeverij

Bier smaakt nou eenmaal het beste als je een dag hard hebt gewerkt of na een dag leuke dingen doen! Met de bierproeverij is het bourgondisch genieten van speciale bieren met bijbehorende hapjes.

Meer info

Lunch

Geniet van lekkere soep, een broodje kroket en de diverse broodsoorten met beleg. Joke's lunch is te boeken voor, tijdens of na je activiteit!

Meer info

Beer & Bites

Een lekkere proeverij als afsluiting van je uitje: 3 speciaalbiertjes óf 3 glazen wijn gecombineerd met een hapjesplank vol lekkernijen!

Meer info

Stamppot maaltijd

Het is weer tijd voor stamppot! Heerlijk genieten van Twentse "moos"en hutspot. Dé ideale starter of afsluiter van een uitje.

Meer info

Alle uitje met eten arrangementen

Bekijk hier al onze arrangementen inclusief eten

Check de arrangementen

Uitje met eten in Twente

Ben jij op zoek naar een volledig verzorgd uitje inclusief eten voor je vriendenweekend, familiedag of met de kids? Actief Twente biedt verschillende arrangementen aan in combinatie met heerlijk eten. Want wat is er fijner dan na een hele dag buiten zijn om aan te kunnen schuiven. Pizza, Pannenkoek, High Tea en meer. Heerlijk met de groep napraten over de middag tijdens het barbecueën of een lunch als start van een dag vullend programma? Er is voor ieder wat wils. Klik op de arrangementen en bekijk de mogelijkheden van de uitjes met eten.