Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Uitje met eten in Twente

Barbecue

Laten zien wie de beste grillmeester is? Wij laten jullie graag zien welk Twents vlees we in de kuip hebben als perfecte culinaire afsluiter van de dag.

Meer info

Pizza

De beste Italiaanse keuken en ter plekke voor jou gebakken! Een heerlijke afsluiter van de dag in ontspannen sfeer met de lekkerste ingrediënten.

Meer info

Pannenkoeken

Onbeperkt pannenkoeken eten en keuze uit meer dan 20 ingrediënten gebakken door twee professionele pannenkoekenbakkers!

Meer info

Dinertochten

De geselecteerde restaurants die je bezoekt tijdens de dinertocht staan bekend om de goede keuken en hun gastvrijheid. Parkeer je voertuig en laat je verrassen!

Meer info

High Tea

Scones, muffins, warme gerechten en veel meer zoete en hartige lekkernijen! Wij bieden een heerlijke high tea aan met een ruime keuze aan theesoorten.

Meer info

High Wine

Het proeven van verschillende wijnsoorten met diverse hapjes. De High Wine is perfect voor wijnliefhebbers en zal een geweldige middag opleveren.

Meer info

Bierproeverij

Bier smaakt nou eenmaal het beste als je een dag hard hebt gewerkt of na een dag leuke dingen doen! Met de bierproeverij is het bourgondisch genieten van speciale bieren met bijbehorende hapjes.

Meer info

Lunch

Geniet van lekkere soep, een broodje kroket en de diverse broodsoorten met beleg. Joke's lunch is te boeken voor, tijdens of na je activiteit!

Meer info

Pick & Mix arrangementen

Op zoek naar een leuke activiteit met een culinaire afsluiting? Bekijk onze pick & mix arrangementen en ontdek veel verschillende voertuigen.

Bekijk de arrangementen

Beer & Bites

Een lekkere proeverij als afsluiting van je uitje: 3 speciaalbiertjes óf 3 glazen wijn gecombineerd met een hapjesplank vol lekkernijen!

Bekijk het arrangement

Green Tea

Een high tea combineren met een duurzaam voertuig? Dat kan. Ontdek nu de green tea en geniet van heerlijke lekkernijen.

Bekijk het arrangement

Alle uitjes met eten arrangementen

Bekijk hier al onze arrangementen inclusief eten

Check de arrangementen