7 dagen per week geopend
Green Tea

Green Tea

High Tea
Green wheels voertuig naar keuze (2 uur)
Route

High Tea

Een tafel vol lekkers op een prachtige locatie? Wat wil je nog meer!

Onze High Tea van La Bomba uit Denekamp is een heerlijke proeverij met onder andere: belegde broodjes, mini saucijzenbroodjes, mini petitfour, bonbons, verschillende soorten cake, scones met clotted cream, lemon curd en aardbeien jam. We starten de High Tea altijd met een overheerlijke smoothie. En zoals het woord het al zegt, is er ruime keuze aan verschillende soorten tea.

 

Meer over High Tea

Green wheels, wat houdt dat in?

Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen, duurzaamheid, milieu verantwoord ondernemen, people planet profit en ga zo maar door.  Combineer een High Tea met een duurzaam voertuig en je hebt het Green Tea arrangement.

Actief Twente beschikt over diverse duurzame voertuigen; E-chopper, Elektrische Loopfiets, E-scooters, E-Kickbike en verschillende fietsen. Zie je het al voor je? Na die heerlijke high tea ga je lekker toeren op bijvoorbeeld de E-Chopper met een van onze routes. Of kies je toch liever voor een van onze andere groene voertuigen?!

💡: Wil je liever eerst op pad en de high tea ter afsluiting doen? Dat kan ook! Geef dit dan even aan in het opmerkingenveld bij het maken van je boeking.

Prijzen en voorwaarden

Arrangement informatie:
– Duur arrangement: ca. 3,5 uur
– Minimaal aantal deelnemers: 10 personen
– Overige consumpties niet inbegrepen

Niet vergeten:
– Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs als je gebruik maakt van een scooter of chopper. Voor de Fatmax is geen rijbewijs nodig, maar hiervoor geldt wel een minimale leeftijd van 16 jaar.

 

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online.

Kies zelf de gewenste aantallen per voertuig. Allemaal op pad met hetzelfde voertuig? Of toch liever een mix? Beide is mogelijk!

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp